Baya zamandır türkiyedeyim
Parmak olsun tırnak olsun karın doyurmaz beTırnaklar ve elleri, yüz![]()
![]()
Daha geçen gün kadının göğüslerine bakarken yakaladım seniGözlerin rengi, duruşu ve yüz güzelliği önceliğimdir.![]()
Bende kadının tırnaklarını yemeyeceğim hoşParmak olsun tırnak olsun karın doyurmaz be![]()
Bırak bu işleri bee.Daha geçen gün kadının göğüslerine bakarken yakaladım seni![]()
Duy da inanmaBırak bu işleri bee.Hem bak soruda ne diyor en çok odaklandığın diyor. Yani ilk odaklanılan ve öncelikli düşünülen kısımdan bahsediyor.
Benim ilk odağım gözler ve yüz dedim sonrası için herhangi bir detay vermedim.
Bakmışsam da bu sonraki kısma dahil olacak şekilde bakmışımdır.
Bir de böyle cümleler kurup terbiyemi bozma lütfen. Ben kibar ve naif bir insanım.
![]()
Ağzımdan kötü bir söz çıktığı görülmüş mü hadi ama dostum!Duy da inanma![]()
Bir kere çıkmıştı sadece sokak ağzıAğzımdan kötü bir söz çıktığı görülmüş mü hadi ama dostum!![]()
La bakma ben de gergin kızgın olduğum zamanlarda ederim. Etmemek imkansız sonuçta.Bir kere çıkmıştı sadece sokak ağzıdikkatliyimdir gerçi edersen et ben de ederim ara ara
![]()
Atma senin yaşın 25 değil zatenLa bakma ben de gergin kızgın olduğum zamanlarda ederim. Etmemek imkansız sonuçta.Sizin yanınız biraz ortama uyum sağlıyorum kibar yanım devreye giriyor.
20 25 yıllık arkadaşlarım var, onların yanında öyle olmam mesela.
![]()
Yani aynı yerde doğduğum arkadaşım var ondan bahsediyorum.Atma senin yaşın 25 değil zaten![]()
Buradan sübliminal mesaj alıyorum tamam Aralık ayında sendeyizYani aynı yerde doğduğum arkadaşım var ondan bahsediyorum.Ben de Aralık'ta 25 olacağım zaten o detaya pek takılmaya gerek yok.
![]()