Beni futbol uzmanı yapıp iddian için soru soran sensin Kanıtımda yukardaki mesajdaKendini futbol uzmanı zanneden kadınların açacağı başlıktır.
İsveç'te yaşadığın için sordum, yoksa sen ne anlarsın futboldan.Beni futbol uzmanı yapıp iddian için soru soran sensin Kanıtımda yukardaki mesajda
hem @MEnes şahit. Boşa şahitler ayarlamadım
Bırak R yapmayı . Mesaj alındı ve verildiİsveç'te yaşadığın için sordum, yoksa sen ne anlarsın futboldan.
ŞahidizBeni futbol uzmanı yapıp iddian için soru soran sensin Kanıtımda yukardaki mesajda
hem @MEnes şahit. Boşa şahitler ayarlamadım
Anladım soruyu şimdi. Gerçekten büyük klişeymiş.Konuyu açmama vesile olan @Arslan Bey e sevgiler
@MEnes şimdi anlarsın herhalde silinen soruyu
Ekli dosyayı görüntüle 59943
Kendi mesajlarında kendini boğmuşsun Sen böyle biri değildin ne oldu sanaİsveç'te yaşadığın için sordum, yoksa sen ne anlarsın futboldan.
TeşekkürlerKendi mesajlarında kendini boğmuşsun Sen böyle biri değildin ne oldu sana
Kamu hizmeti yapıyorum resmen.
Ben de bilmiyorum hiç ne olduğunu,bilmekte istemiyorum
Kuponum yattı, onun etkisiyle yazmıştım.Kendi mesajlarında kendini boğmuşsun Sen böyle biri değildin ne oldu sana
Kol hariç topla oynanıcak yerin rakip defansın 0.1mm bile önde olsa ofsayt @Çiğdem-
Sen kendini çok kaptırıyorsun dünyavi işlereKuponum yattı, onun etkisiyle yazmıştım.
Ben sadece dünyevi tarafa inandığım için normaldir. Ayrıca bana oradan bir 1,000 TL ateşlerseniz bunu size üstün iddaa zekam ile katlayarak geri verebilirim.Sen kendini çok kaptırıyorsun dünyavi işlere
Suss Allah aşkına Ne iddiadan anlaıdğın var ne futboldan kalkmış birde iddia oynayayım diyorsun kendi kaybettiğin yetmedi bizi de mi batıracaksınBen sadece dünyevi tarafa inandığım için normaldir. Ayrıca bana oradan bir 1,000 TL ateşlerseniz bunu size üstün iddaa zekam ile katlayarak geri verebilirim.
Vurgun yaptığım gün sizin yüzünüze bile bakmayacağım.Suss Allah aşkına Ne iddiadan anlaıdğın var ne futboldan kalkmış birde iddia oynayayım diyorsun kendi kaybettiğin yetmedi bizi de mi batıracaksın
Nerdeee o günler hem sen kazanırsın hem de biz seni görmediğimiz için daha mutlu bir Fav10 oluruzVurgun yaptığım gün sizin yüzünüze bile bakmayacağım.