Sen hep benim yanımda ol anneaayhhAaa sende beni korumalısın ben hepinize lazımım çünkü ben olmazsam @serhatt seni kandırıp fotolarını çekecek
Sen hep benim yanımda ol anneaayhhAaa sende beni korumalısın ben hepinize lazımım çünkü ben olmazsam @serhatt seni kandırıp fotolarını çekecek
Aaa bilemiyorum arkamı dönüyorum fingildek @serhatt ile hemen kırıştırıyorsunSen hep benim yanımda ol anneaayhh
Bi zehirleyemedin fingirdeğiAaa bilemiyorum arkamı dönüyorum fingildek @serhatt ile hemen kırıştırıyorsun
Baş yılan sensin halbukiAaa sende beni korumalısın ben hepinize lazımım çünkü ben olmazsam @serhatt seni kandırıp fotolarını çekecek
Huyum kurusun erkeklerin bana karşı zaafı var Sen ne yaparsan yap benden kopamıyorlarAaa bilemiyorum arkamı dönüyorum fingildek @serhatt ile hemen kırıştırıyorsun
Beni kaybetmeyi göze alabiliyormusunBi zehirleyemedin fingirdeği
Huyum kurusun erkeklerin bana karşı zaafı var Sen ne yaparsan yap benden kopamıyorlar
Tekme atmanızı sağlıyorum daha napayım ayollBi zehirleyemedin fingirdeği
Her işe çomak sokma sendeTekme atmanızı sağlıyorum daha napayım ayoll
Zaten oyüzden istemiyor beni sizin gözünüzü açıyorum diye
Elimi sallasam ellisi kim bilir ne Ser-Hat lar bulurum benBeni kaybetmeyi göze alabiliyormusun
Beni beni Serhat'ını
Sayende kalp gözüm açıldıTekme atmanızı sağlıyorum daha napayım ayoll
Zaten oyüzden istemiyor beni sizin gözünüzü açıyorum diye
Babayı bulursunElimi sallasam ellisi kim bilir ne Ser-Hat lar bulurum ben
@Çiğdem- üvey anne olayı babası nişanlıyken @xemrexxx @Dosi yle yani dodoya beraberken komşu kızı olan birlikte olmuş şu fuhuş çetesinin peşine düşmüş Emrenin komşusunu kullanıyorlar ve hamile kalıyor ve çocuk olarak enis doğuyor Düşmanı Enisin Annesi @Çiğdem- Tutkununda en iyi arkadaşı @Çiğdem-Aaa bilemiyorum arkamı dönüyorum fingildek @serhatt ile hemen kırıştırıyorsun
Jigalo mu olcan başımızaAaa niye be kadının olgunu derler
Sen iyice adımı çıkarıcaksın sus heleJigalo mu olcan başımıza
Adın zaten çıkmış 9 a inmez 8 eSen iyice adımı çıkarıcaksın sus hele
Jigalo mu olcan başımıza
Ohh maşşllah siz sohbeti derinleştirmişsiniz ayollSen iyice adımı çıkarıcaksın sus hele