xBUGRAx
Emekli
Ne ara soğudun sorması ayıp. Ve niye soğudun.
Durgundu birkaç bölüm gelinli yarışma ve sezon finali iyi geldi.
Ne ara soğudun sorması ayıp. Ve niye soğudun.
Ay beni yeni karakterler konusunda ümitlendirdin eğer bir şey olmazsa Gülse'den çok sana sararım.Durgundu birkaç bölüm gelinli yarışma ve sezon finali iyi geldi.
Hhaha Aaa hayır ayoll Domuz etlisin sen zaten öyle burnunun ucuna gidiyorsun laf dinlemeden @xemrexxxO kulandığı kelime sana daha uygun düşüyor
KÜSTAH şeyHhaha Aaa hayır ayoll Domuz etlisin sen zaten öyle burnunun ucuna gidiyorsun laf dinlemeden @xemrexxx
Ay soldan soldan geliyorlar Tahsin. TV8'e falan geçerse düşer bayılırım. BKM ve Gülse'nin de arası iyi Acun'la. Gerçi yalan olma ihtimali de yüksek, sezon boyunca da zırt pırt final dedikodusu çıkardılar ama bir şey olmadı. Zaten reytingleri de kötü değil, Star niye elden çıkarmaya kalksın. Umarım gerçeğe dönüşmez.
@xBUGRAx @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @serhatt @vadikızı
Tv8 e geçerse ben izlememAy soldan soldan geliyorlar Tahsin. TV8'e falan geçerse düşer bayılırım. BKM ve Gülse'nin de arası iyi Acun'la. Gerçi yalan olma ihtimali de yüksek, sezon boyunca da zırt pırt final dedikodusu çıkardılar ama bir şey olmadı. Zaten reytingleri de kötü değil, Star niye elden çıkarmaya kalksın. Umarım gerçeğe dönüşmez.
İşte o yüzden tereddüt ettim ben de. Sezon boyunca dizi için ne dedikodular çıktı bu da fos çıkabilir yani. Ve lütfen çıksın.Demiştim sezon finalini sonradan yazdıklarında. Ama bu hesap ne 1 takipçili.
Geçmesin diye dua et o zaman.Tv8 e geçerse ben izlemem
TV8 dışında her kanal olur 360 da olabilir komedi açısından iyi. @xBUGRAxAy soldan soldan geliyorlar Tahsin. TV8'e falan geçerse düşer bayılırım. BKM ve Gülse'nin de arası iyi Acun'la. Gerçi yalan olma ihtimali de yüksek, sezon boyunca da zırt pırt final dedikodusu çıkardılar ama bir şey olmadı. Zaten reytingleri de kötü değil, Star niye elden çıkarmaya kalksın. Umarım gerçeğe dönüşmez.
Herşey olabilir,Star'a güvenmiyorum bu konuda,ama eğer başka kanala geçerse pazar günü ne yayınlarsa yayınlasın,JS den daha iyi gitmezAy soldan soldan geliyorlar Tahsin. TV8'e falan geçerse düşer bayılırım. BKM ve Gülse'nin de arası iyi Acun'la. Gerçi yalan olma ihtimali de yüksek, sezon boyunca da zırt pırt final dedikodusu çıkardılar ama bir şey olmadı. Zaten reytingleri de kötü değil, Star niye elden çıkarmaya kalksın. Umarım gerçeğe dönüşmez.
Bugün sinirli misin ne öyle hissettim sanki.Onlar Çocuklar Duymasın'ı bile başlatamadı bir cacık olmaz ordan artık.
Bugün sinirli misin ne öyle hissettim sanki.
Tahmin etmiştim. Portakal'ın dediği gibi Bahçeli ne derse bir süre sonra olur, sen dikkatli ol seni ve @DiziTutkunu'nu Fox binasının önüne davet ediyorumMehmet Bahçeli önden yaptı sinirlendirdi yine.