Çukur 33.Bölüm Yorumları | SEZON FİNALİ

O açıklamalar tanıtım olarak veriliyor diziden. Kafasına göre takılan bir senaristimiz var değişir rahat bir şekilde. :A

Cumali kurtarabilir, o gece bir yerden toparlamaya başlaması gerekiyor zaten. :A Hiayesi bitmemiş adamı öldürmüzler. Alnından kurşun yiyen Nazım dışında hepsi yaşıyor olabilir. :A

Beyefendi'nin ölümünü göremedik acaba o mu katliamı yapan. Burak Sergen de demişti karakter öldü diyemem diye. :A @Çiğdem-
Hikayesi bitti işte. Amaçladığı şeyi gerçekleştirdi ve sonucu istediği gibi olmadı, mutsuz oldu ve intihar etti bu kadar basit, kabul et :A

Kanalımız size yabancı dizi ayarında dizi yapıyor hala dır dır ediyorsunuz susun ve izleyin :A

Hikayesi bitti işte. Amaçladığı şeyi gerçekleştirdi ve sonucu istediği gibi olmadı, mutsuz oldu ve intihar etti bu kadar basit, kabul et :A
Adamın eşcinsel olayı var. Bu çok farklı bir konu. Tam da sizde hükumet değişiyor. RTÜK'ün gevşediği zamanlarda konuyu işleyebilirler. :A Tüm aileye kendini affettirmek için gireceği sağlam drama sahneleri var. Adam efsane oynuyor o sahneleri. Zaten türk dizisinde sezon finalinde intihar eden hangi karakter öldü ki :A Mezara girmeden ölüm işi bitmiyor genellikle :A

Kuran çarpsın askerlik aklıma geldiğinde kafama takılan en büyük konu bu. :(
:F Ben olsam tırnaklarımı yerdim şimdi adam parlaklarını düşünüyor. :A
Koca sezon bitti hala göstermediler herifi :A Dizinin finalinde konuk olarak 1 bölümlüğüne getirmeseler bari :A
Aaa bazı şeyleride final diye çok acele ettiler ayoll :A

Senanın Annesi Emrahın öz annesiydi Sena ilede öz kardeştir belki ben Emrahın buna tepkisini merak ediyordum ayrıca Yamaç hemen Selimin hainliğini kabul edip işine bakmaya başladı :A Selim Yamaç konuşması ve duygusal bir konuşma finalin en eksik yönüydü :A :A :A

Aaa bazı şeyleride final diye çok acele ettiler ayoll :A

Senanın Annesi Emrahın öz annesiydi Sena ilede öz kardeştir belki ben Emrahın buna tepkisini merak ediyordum ayrıca Yamaç hemen Selimin hainliğini kabul edip işine bakmaya başladı :A Selim Yamaç konuşması ve duygusal bir konuşma finalin en eksik yönüydü :A :A :A
Gizli sırları var ortada. Emrah da ölmemiş çıkacak at fava bekle. Olan Medet'e olacak. :(

Hahah Aaa @serhatt ile sen umudunuzu yitirmeyin bakalım ayoll yeni parlaklar bulana kadar bu iş böyledir ozaman unutursunuz :A :A :A
Ne parlağı .ss Karakter çok orijinal, Öner Erkan da bu sezon mükemmel performans sergiledi. Başkası oynasa pasif, istenmeyen büyümüş serseri evlat gibi gözükür ama bu öyle değil. Adam iş beceriyor, gerekeni yapıyor, lafını da söylüyor, pahalı arabasını da alıp geziyor ama liderlik ruhu yok tabi ki. Zaten İdris o yüzden sevmiyor, içki falan içmesi hikaye. Öner Erkan'ı yıllar sonra dramada görünce çok sevinmiştim, hem de böyle bir rolde. Karakter de dört dörtlük çıkınca mükemmel bir oyunculuk resitali izledik 32 hafta (1 bölüm yoktu.) İzleyeceğiz de. :A

Ne parlağı .ss Karakter çok orijinal, Öner Erkan da bu sezon mükemmel performans sergiledi. Başkası oynasa pasif, istenmeyen büyümüş serseri evlat gibi gözükür ama bu öyle değil. Adam iş beceriyor, gerekeni yapıyor, lafını da söylüyor, pahalı arabasını da alıp geziyor ama liderlik ruhu yok tabi ki. Zaten İdris o yüzden sevmiyor, içki falan içmesi hikaye. Öner Erkan'ı yıllar sonra dramada görünce çok sevinmiştim, hem de böyle bir rolde. Karakter de dört dörtlük çıkınca mükemmel bir oyunculuk resitali izledik 32 hafta (1 bölüm yoktu.) İzleyeceğiz de. :A
Aaa tabi ayoll Vartolu kadar Selimde kilit oyuncuydu dizide zaten adamın tipi cuk oturmuş ondan başkasını düşünemedim :bhr::bhr::bhr:

Aliçoyu mesala bozdular ilk bölümler bu kadar deli takılmıyordu çok soğuk kanlı çok coll takılıyordu Yamacın silahını alnına koyması falan ama karakteri son 10 bölüm özellikle ergenler eğlensin diye deli deli hareketler ettirmeye başladılar çok cıvıklaştık ilk 10-15 bölümdeki karakterle alakası yoktu lüften olayına girmiyorum bile :A

Aaa tabi ayoll Vartolu kadar Selimde kilit oyuncuydu dizide zaten adamın tipi cuk oturmuş ondan başkasını düşünemedim :bhr::bhr::bhr:

Aliçoyu mesala bozdular ilk bölümler bu kadar deli takılmıyordu çok soğuk kanlı çok coll takılıyordu Yamacın silahını alnına koyması falan ama karakteri son 10 bölüm özellikle ergenler eğlensin diye deli deli hareketler ettirmeye başladılar çok cıvıklaştık ilk 10-15 bölümdeki karakterle alakası yoktu lüften olayına girmiyorum bile :A
Vartolu da öyle değil mi sence? Kötü adamdı, geriyordu insanı. Esprileri tutunca birden karakteri espriye boğdular. Her konuya mizahi yönden yaklaşmaya başladı. :(