- Reaksiyon puanı
- 86,327
- Puanı
- 1,060
Beni siz bu hale getirdinizHahah Aaa görsün işte oda saf saf inanmış iffetli olduğuna![]()
![]()
![]()
Beni siz bu hale getirdinizHahah Aaa görsün işte oda saf saf inanmış iffetli olduğuna![]()
![]()
![]()
Aaa normalde şey değildin yanıBeni siz bu hale getirdiniz![]()
Öyleydim de bu kadar namussuz değildimAaa normalde şey değildin yanı![]()
![]()
![]()
Hhahah Aaa suçu bize atmaÖyleydim de bu kadar namussuz değildim![]()
Senin büyülerin yüzünden kuyu cadısıHhahah Aaa suçu bize atmaEmrahında geberdi hep adamların gitti
![]()
Hhaha Onuda ölmemiştir diyen varSenin büyülerin yüzünden kuyu cadısı![]()
Keşke ölmeseHhaha Onuda ölmemiştir diyen varEmrah öz evlat olduğunu öğrenemedi yanı senaristler o konuyu unuttu
![]()
![]()
![]()
Hhaha çok komikti ölmeleriKeşke ölmese![]()
evet o konuda haklısınHhaha çok komikti ölmeleriBiris vay salaklar yazmış youtubede yoruma
![]()
![]()
![]()
Katliamı yapanın Cumali olmadığı çok belliydi ya burada da @S.G.A.T. dı galiba, yazıp durmuş Cumali nasıl öldürür onları çok saçma diye
Show açıklamış evetKatliamı yapanın Cumali olmadığı çok belliydi ya burada da @S.G.A.T. dı galiba, yazıp durmuş Cumali nasıl öldürür onları çok saçma diyeYalnız sonunda gizli tuttukları şeyi niye öyle açıklamışlar onu anlamadım, Show Tv'nin sitesinde mi yazıyor bu yazı?
![]()
Selim'in ölümünü de kabul etmiyor ki @S.G.A.T.Show açıklamış evet@S.G.A.T. Bana Cumali değil diye savunuyordu sondakı adamı
Gerçi Selimin acısına verelim aklı pek yerinde değil![]()
![]()
![]()
O açıklamalar tanıtım olarak veriliyor diziden. Kafasına göre takılan bir senaristimiz var değişir rahat bir şekilde.Show açıklamış evet@S.G.A.T. Bana Cumali değil diye savunuyordu sondakı adamı
Gerçi Selimin acısına verelim aklı pek yerinde değil![]()
![]()
![]()
Cumali kurtarabilir, o gece bir yerden toparlamaya başlaması gerekiyor zaten.Selim'in ölümünü de kabul etmiyor ki @S.G.A.T.Ha tam olarak öldüğünü görmüş sayılmayız aslında kurtulma şansı olur normalde ama hastaneye yetiştirecek kimse yok onu, kendisi intihar ederken karısını kızını bütün ailesini katlediyorlardı bir yandan da
Bu durumda da baya saçma olur yaşaması yani
![]()
Aaa sorma ayoll alışma sürecinde ölmedi ölmedi diye kırızlere giriyor tamam diyorumSelim'in ölümünü de kabul etmiyor ki @S.G.A.T.Ha tam olarak öldüğünü görmüş sayılmayız aslında kurtulma şansı olur normalde ama hastaneye yetiştirecek kimse yok onu, kendisi intihar ederken karısını kızını bütün ailesini katlediyorlardı bir yandan da
Bu durumda da baya saçma olur yaşaması yani
![]()
Bunu açıklaması sürpriz aslında izleyici açısından bunu yeni sezonda açıklamayıp çok çabuk açıklamaları sürpriz
Show vermiş ayoll salondakılere Cumali diye lanse etmişler alkışlamışlar oyuncakmı bu değiştirsinlerO açıklamalar tanıtım olarak veriliyor diziden. Kafasına göre takılan bir senaristimiz var değişir rahat bir şekilde.
Cumali kurtarabilir, o gece bir yerden toparlamaya başlaması gerekiyor zaten.Hiayesi bitmemiş adamı öldürmüzler. Alnından kurşun yiyen Nazım dışında hepsi yaşıyor olabilir.
Beyefendi'nin ölümünü göremedik acaba o mu katliamı yapan. Burak Sergen de demişti karakter öldü diyemem diye.@Çiğdem-
Ailesini öldürdüğünü zaten ihtimal vermiyordum cnmBunu açıklaması sürpriz aslında izleyici açısından bunu yeni sezonda açıklamayıp çok çabuk açıklamaları sürpriz![]()
Çok haklısın bölümün sonundaki Cumali çıkma durumu bu durumdan daha yüksek ihtimaldi aslında ama dedigin şekilde çoğu kişi Cumaliyi ailesini Tarayan kişi diyordu yeni sezonda diziye damga vuracaktır mutlakaAilesini öldürdüğünü zaten ihtimal vermiyordum cnm![]()
![]()
![]()