DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,155
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Aaaa ciddi misin? Aynı iddia Seren Serengil için de çıkmıştı dudakları büyük kadınların kaderi bu herhalde.Eğlenceli kız. Kocası değerini bilemedibiseksüel tabii hangi fingirdek herifi bulduysa kızı boşamış
Zaten mıy mıy konuşarak bişeyleri gizleyerek boşanmışlar
![]()
Oha, büyük hakaret. Birazdan gelip 5 paragraflık bir cevap yazar umarım sana. Belki o zaman yüzün kızarır.@MEnes kanka özelden adresini at gözlük göndereceğim.![]()
Tabi eski magazin olayları ahh ahhhAaaa ciddi misin? Aynı iddia Seren Serengil için de çıkmıştı dudakları büyük kadınların kaderi bu herhalde.![]()
Ayar oluyorum bu kadına Sılaya çok laf sokmuştu zamanında programda ağzı büzük ama ı ıhKonudaki kadına yorumun ne![]()
Cevabımız hazır kuşum.Oha, büyük hakaret. Birazdan gelip 5 paragraflık bir cevap yazar umarım sana. Belki o zaman yüzün kızarır.
Forumda seven çıkmadı kızı.Ayar oluyorum bu kadına Sılaya çok laf sokmuştu zamanında programda ağzı büzük ama ı ıh![]()
Sen cevabını 15 Temmuz'da vermedin mi?Cevabımız hazır kuşum.![]()
Daha da ileri gidecektim de şimdi fazla da şaapmiyim dedim. Güzel diye neleri önümüze koyuyorlar vay arkadaş.@MEnes Padişah'ım noktayı koydu. Utanmadan bir de hala soruyor musun?
Benim gözlerim 1km ötedeki ayrıntıları bile seçecek düzeyde.@MEnes kanka özelden adresini at gözlük göndereceğim.![]()
Bir daha cevap vereceğim.Sen cevabını 15 Temmuz'da vermedin mi?
Şu dudaklar bile yeter be. Vay arkadaş.Daha da ileri gidecektim de şimdi fazla da şaapmiyim dedim. Güzel diye neleri önümüze koyuyorlar vay arkadaş.
Benim gözlerim 1km ötedeki ayrıntıları bile seçecek düzeyde.Bırak sen gözlüğü falan bu nasıl zevk de güzel diye önümüze atıyorsun.
Güzel görmesek gerçekten inanacağım falan yani.
![]()
Kadının güzelliğini/çirkinliğini yorumla, bırak şimdi siyaseti.
Şu dudaklar bile yeter be. Vay arkadaş.![]()
Orası öyle tabi anlayabiliriz bir nebze. Yalnız dudakların yapay olduğu o kadar bariz ki ben etklienemiyorum bile. Ha bir de büyük dudakları oldum olası sevmem yani. Küçük veya orta düzeyde olabilir hiç sorun değil ama büyük olmasın.Dudak fetişin varsa anlayış gösteririz canım. @MEnes
Kadının güzelliği mi? Erkek halinle bile sen daha güzelsin.Kadının güzelliğini/çirkinliğini yorumla, bırak şimdi siyaseti.
Ama bu kıza sırf intikam için bir şeyler yapardımForumda seven çıkmadı kızı.![]()
Mesajında 10 tane dudak geçiyor kötü oldum.Orası öyle tabi anlayabiliriz bir nebze. Yalnız dudakların yapay olduğu o kadar bariz ki ben etklienemiyorum bile. Ha bir de büyük dudakları oldum olası sevmem yani. Küçük veya orta düzeyde olabilir hiç sorun değil ama büyük olmasın.![]()
Ne yapardın la.Ama bu kıza sırf intikam için bir şeyler yapardım![]()