Ozaman açma olasılığım yüksek olabilir işim olmazsaTeaser yok galiba, olsa bir gün önce çıkmış olurdu herhalde
Konu açmalara paydos dedim ama klipleri açmaya devam ederim
Edit: Açtım Senin sayende ❤
Son düzenleme:
Ozaman açma olasılığım yüksek olabilir işim olmazsaTeaser yok galiba, olsa bir gün önce çıkmış olurdu herhalde
@denizz19 Asil Gök'ü yeterince dinlememişsin1 Haftalık aradan sonra liste güncellendi, Merve, Aleyna'nın eski rakamını geçmediği için ikinci sırada kalmaya devam etti.
Simge Sağın, İlyas Yalçıntaş'ı geçerek ilk 10 içerisinde oldu ve Edis yeni klibiyle 6. sırada yerini aldı.
@bazinga @Forumdash @xemrexxx @gözlemci @MasacRE- @MEnes @turkuazz @vadikızı @mesmeso61 @dreamy @denizz19 @yatutarsa @Yiğitt @serhatt @Arslan Bey
Gülşen'i az dinlemişler ya ilk sırada olması lazımdı
Yeteri kadar dinlememişsinGülşen'i az dinlemişler ya ilk sırada olması lazımdı
Ben dinliyorum zaten ama herkesin dinlemesi lazım bu şarkıyı dinlemek yerine gidip Aleyna'yı dinleyenleri hiç anlamıyorumYeteri kadar dinlememişsin
Haftaya pazar günceleyecem yine. İyi yüklem
Aleyna bizim dünya starımızBen dinliyorum zaten ama herkesin dinlemesi lazım bu şarkıyı dinlemek yerine gidip Aleyna'yı dinleyenleri hiç anlamıyorum
Ses ve yeteneğe bakıyorum Yaşam tarzı veya huylarına bakmam.Yanlış yoldasın uyarayım da sonra uyarmadı deme
Güzel ama 10 numara etmez abartmaSes ve yeteneğe bakıyorum Yaşam tarzı veya huylarına bakmam.
Ses 10 numara
Haklısın, 10 numara demek bile bir hakarettir Aleyna'ma. Onun sesi paha biçilemez @MasacRE-Güzel ama 10 numara etmez abartma
Ben etmez diyorum sen az bile diyorsun nasıl oluyor bu işHaklısın, 10 numara demek bile bir hakarettir Aleyna'ma. Onun sesi paha biçilemez @MasacRE-
Yani daha fazla ediyor demek istiyoruzBen etmez diyorum sen az bile diyorsun nasıl oluyor bu iş
Etmiyor işte ben de onu diyorumYani daha fazla ediyor demek istiyoruz