aman onun kalbini isteyen kimSana mi verecekti kalbini![]()
Yapar mı hiç o çiğdem onun .destere aşkı balondu söndüHadi yap yiyosa![]()
Tam olarak hangi organları favorindiaman onun kalbini isteyen kim![]()
BELLİ OLUYORYapar mı hiç o çiğdem onun .destere aşkı balondu söndü![]()
Hiç bi organıTam olarak hangi organları favorindi![]()
Neyse sen git rüyanda Emrah'ın ölüsüne tecavüz et hadi ben kaçtım good nightlar olaHiç bi organı![]()
Vartolunun bu kim dediği adam bence Cumali yani mantıken inş öyle olması gerekiyor zaten adamı göstermediler gizemli tuttular son sahnede yine kolu göründü fark ettiysenizBana öyle geliyor ki baskınları yapan Cumali değil de Çukur'un eski sahipleri. Yani bence Cumali kötü adam olarak gelmez diziye. Belki baştan onların tarafında gözüküp daha sonra taraf değiştirebilir.
See you tatlımNeyse sen git rüyanda Emrah'ın ölüsüne tecavüz et hadi ben kaçtım good nightlar ola))
See you tatlım![]()
Mezarına yattı çivi falan çakalım çıkamasınNeyse sen git rüyanda Emrah'ın ölüsüne tecavüz et hadi ben kaçtım good nightlar ola))
Aaa bu Cumali yapıyor bunları diyen @batuhankaralar mı mesajlarını hiç okumadım konuda gördümde o uydurur öyle şeyleriZannetmiyorum. O kişi büyük ihtimalle Selim'in oğlu.
Kafana çakacam o çivileri seninMezarına yattı çivi falan çakalım çıkamasın![]()
![]()
![]()
@xemrexxx i çok özlüyorsan git mezarında ikiniz yatın diyecemde o cüce sen deve olmazKafana çakacam o çivileri senin![]()
Mezarına gideceğim tek kişi Emrahtır
Nazımla birlikte yatıyor onlarMezarına gideceğim tek kişi Emrahtır![]()
bende gider aralarına girerimNazımla birlikte yatıyor onlar![]()
![]()
![]()
3 kişilik mezar ahretide zıvanadan çıakrtıcaksınız tövbe tövbebende gider aralarına girerimİkisi de parlak sonuçta