Ama mallar kalitelidi şimdi haklarını yemeMallar birbirini öldürdü![]()
![]()
![]()
Ama mallar kalitelidi şimdi haklarını yemeMallar birbirini öldürdü![]()
![]()
![]()
Sen yoksun ki dizideÇukur'un sezon finalinde bir ben ölmedim.
Bİri de seni öldürse de kurtulsakMallar birbirini öldürdü![]()
![]()
![]()
Bİri de seni öldürse de kurtulsak
Hhaha Aaaa oo @xemrexxx in de en büyük hayaliAma mallar kalitelidi şimdi haklarını yeme![]()
o hayal bi gün gerçek olacak inş
Diziyi izlemeyip, geyik yapmaya mı geldin?Sen yoksun ki dizide![]()
Kırgın Çiçeklerden bir farkı Yok zaten ne izleyeceğimDiziyi izlemeyip, geyik yapmaya mı geldin?![]()
Aaa @Harunnn60 destereyi gömdü rahatladı @xemrexxx ile sizinde darısı başınızao hayal bi gün gerçek olacak inş
Kiz o değil de selim, cemilini öldürdüğü yerde intihar etti işte aşk görün kendinizden utanin pis sapıklaro hayal bi gün gerçek olacak inş
Selim ölmedi ayoll @mesmeso61 kalbinde yaşıyor ölümü en belirgin kişiyi koymamış çaktırmadan Selimi herifi yapmışta @S.G.A.T. ın haberi yokKiz o değil de selim, cemilini öldürdüğü yerde intihar etti işte aşk görün kendinizden utanin pis sapıklar@Forumdash @mrt-06 @S.G.A.T.
Bence sadişi kaçıranlar Selim'i kurtardıSelim ölmedi ayoll @mesmeso61 kalbinde yaşıyor ölümü en belirgin kişiyi koymamış çaktırmadan Selimi herifi yapmışta @S.G.A.T. ın haberi yok![]()
![]()
@serhatt
Ama onu tam göstermediler. Ben yaşadığını düşünüyorum. Ona bakılırsa buraya İdris, Paşa ve Emmi'yi de eklemeliydim.Selim ölmedi ayoll @mesmeso61 kalbinde yaşıyor ölümü en belirgin kişiyi koymamış çaktırmadan Selimi herifi yapmışta @S.G.A.T. ın haberi yok![]()
![]()
@serhatt
Ama onu tam göstermediler. Ben yaşadığını düşünüyorum. Ona bakılırsa buraya İdris, Paşa ve Emmi'yi de eklemeliydim.![]()
Olayın üzerinden aylar geçmiş Yamaç sadece yanına 1 kişi oda tanınmıyor kim olduğu onu alıp Vartoludan yardım istiyor bu mantıkla bakarsak geriye kalanlar Sena ve Sadiş dısında hepsi ölmüşBence sadişi kaçıranlar Selim'i kurtardıneyse sen de artık @destere nin son mesaj yazdığı konuda kendini banlat da aşkını görelim
@serhatt @Forumdash @kerem @Harunnn60
biz seni gömelim rahatlarız
Salaklığına doymasınKiz o değil de selim, cemilini öldürdüğü yerde intihar etti işte aşk görün kendinizden utanin pis sapıklar@Forumdash @mrt-06 @S.G.A.T.
Sen böyle vurdulu kırdılı dizilerden değil, entrikalı dizilerden hoşlanıyorsun. İzleme zaten.Kırgın Çiçeklerden bir farkı Yok zaten ne izleyeceğim![]()
Adam kapanın elinde kalıyorSelim ölmedi ayoll @mesmeso61 kalbinde yaşıyor ölümü en belirgin kişiyi koymamış çaktırmadan Selimi herifi yapmışta @S.G.A.T. ın haberi yok![]()
![]()
@serhatt
Hadi yap yiyosaBence sadişi kaçıranlar Selim'i kurtardıneyse sen de artık @destere nin son mesaj yazdığı konuda kendini banlat da aşkını görelim
@serhatt @Forumdash @kerem @Harunnn60