Şimdiden 2 oldu devamı gelir bunlarınGençler hemen ayrılık konusu açmayın bunun devamı da gelir.![]()
Etti 3.Şimdiden 2 oldu devamı gelir bunların![]()
Medet ölmez diye umuyorum ama 4 kurşun yediEtti 3.
İşte şöyle sakalım ve bıyığım çıkmıyor ya Allah ne güzel yaratmış herifi.Onlar hep öyle neyse emrahla nazım öldü bu adam geldi şu an @Çiğdem- le @serhatt @vadikızı ablalarınin dizine yatmış ağlıyorEkli dosyayı görüntüle 59837
Şu yemek masasına baskın olsunGençler ben ayrılanların konusunu yazdım. Millet öldükçe eklemeye devam edeceğim.![]()
Neymiş o
Ayol sen bırak totalcani size yazdığım sonu beğendin mi şimdi siz öz kardeşsiniz Atacan seni eve sakladığı susturuculu tabancayla vuruyor ama sen o vurmadan önce onun portakal suyuna zehir katmissin ikiniz de geberiyorsunuz tam size yakışır sonNeymiş o![]()
Dur şu an sevdicegini hayal ediyor selimSelim ekliyim mi lan seni de listeye?![]()
Medet ölmedi çıkar onu listedenSelim ekliyim mi lan seni de listeye?![]()
Söz mu bu dizi dört kurşun yiyip ölmesin.Medet ölmedi çıkar onu listeden![]()
IC organlara gidene kadar çok yağ ve tüy var medette ona bişi olmazSöz mu bu dizi dört kurşun yiyip ölmesin.![]()
İki kolundan, bir ayağından bir kurşunu da karnından yedi. Bizim senaristler o kadarcık kurşundan öldürmezlerSöz mu bu dizi dört kurşun yiyip ölmesin.![]()