- Reaksiyon puanı
- 85,407
- Puanı
- 1,060
Sen baktığını da görmüyorsun kiAaa benim inadım Laz inadı görmeden ikna olmam görürsemde pot kırmalarım meşhur nasılsa bir şey olmaz ayoll![]()
![]()
![]()
Sen baktığını da görmüyorsun kiAaa benim inadım Laz inadı görmeden ikna olmam görürsemde pot kırmalarım meşhur nasılsa bir şey olmaz ayoll![]()
![]()
![]()
Emrahımın bakışına gözüne kurbanSize hayat ipuclarından birini vereyimİnsan kaç aşında olursa olsun gözlerindeki o bakişlar değişmez.
Gözlere bakınca emrah herifi oldugu belli![]()
Hiç merak etmiyorum sahneyi artıkAma ikisi başka foto sanki bu çok karışık bir iş ya dizide anlayacak herkes artık
@Çiğdem- @Forumdash
Afferim böyle ol. Benden gelen her kötü sözü bile iltifat olarak kabul edeceksin sineye çekeceksinİltifat ediyorsun![]()
O kadar da değil,yüz verdik ayıya geldi mıçtı halıyaAfferim böyle ol. Benden gelen her kötü sözü bile iltifat olarak kabul edeceksin sineye çekeceksin![]()
Onu da temizleyeceksinO kadar da değil,yüz verdik ayıya geldi mıçtı halıya![]()
sana yedirmeyi düşünüyorumOnu da temizleyeceksin![]()
Ama ikisi başka foto sanki bu çok karışık bir iş ya dizide anlayacak herkes artık
@Çiğdem- @Forumdash
hoşştt köppekkk![]()
Sen baktığını da görmüyorsun ki![]()
Aaa banada öyle geliyor belkide ikisininde motor sahnesi vardırHiç merak etmiyorum sahneyi artıkMerak ettiğim tek şey traktör tekerleklerinin içine kimler
@Çiğdem-
Hay sen geber inşallahAaa banada öyle geliyor belkide ikisininde motor sahnesi vardır![]()
Zaten Yamaç gebertecek gibi görünüyor Emrahı![]()
![]()
![]()
Hhahah Aaa son kez doya doya izle ayollHay sen geber inşallah
Ölmeyecek görürsünHhahah Aaa son kez doya doya izle ayoll![]()
![]()
![]()
Dost olsalar da seni çatlatsalarYamaç gözünü açıyor![]()
Yamaçı Emrah dövüyorAaa banada öyle geliyor belkide ikisininde motor sahnesi vardır![]()
Zaten Yamaç gebertecek gibi görünüyor Emrahı![]()
![]()
![]()
Yamaçı Emrah dövüyor![]()
Aaa öyle görünüyor ama gözünü açıp hortluyor o sırada bir de şarkı çalarsa Emraha helva akvurunDost olsalar da seni çatlatsalar![]()
İkiside ölmeyecek,ama çok helva istersen seni gebertip helvanı yerizAaa öyle görünüyor ama gözünü açıp hortluyor o sırada bir de şarkı çalarsa Emraha helva akvurun![]()
![]()
![]()
inş diyelimAaa öyle görünüyor ama gözünü açıp hortluyor o sırada bir de şarkı çalarsa Emraha helva akvurun![]()
![]()
![]()
Sen ölsen de kurtulsakinş diyelimAma yamaç da ölse keşke
![]()