Emrah olduğunu bölümde görmeden olduğuna ikna olmam ayoll sende foto varsa bende de varYahu al saçı uzun iştebuna da itiraz edecen kesin
@serhatt @xemrexxx @turkuazz
Ekli dosyayı görüntüle 59825
Hala inanmıyor yaaa... Patozunuz bozulurda yaz boyunca fındık kabuklari soyarsın inşEmrah olduğunu bölümde görmeden olduğuna ikna olmam ayoll sende foto varsa bende de var![]()
İkiside farklı foto aslında![]()
![]()
@xemrexxx
Hahah inanmam ayoll şu suratın Emrahla alakasını anlat banaHala inanmıyor yaaa... Patozunuz bozulurda yaz boyunca fındık kabuklari soyarsın inş![]()
İstersen Emrahın meymenetsizliğini tartişalimHahah inanmam ayoll şu suratın Emrahla alakasını anlat bana![]()
![]()
![]()
Şeytanmıdır nedir arkadan Emrah önden Mestan İki fotonun birbiriyle alakası yok farkındaysanİstersen Emrahın meymenetsizliğini tartişalim![]()
Neresine baktıysan artıkŞeytanmıdır nedir arkadan Emrah önden Mestan İki fotonun birbiriyle alakası yok farkındaysan![]()
![]()
![]()
Tamamda benim attığım fotoda yüzüyle alakası yokNeresine baktıysan artıkAttıgım fotoda yuzu görünüyor
@serhatt fingirdemekten döndüğünde ona soralım. O bilir kimmiş
![]()
Buna mı Emrah dediniz 😱😱Aaa onu diyorum ne Emrahı ayoll@serhatt Kokusundan bile tanırdı
@S.G.A.T.
Bu motora binen başka Mestan büyük ihtimalle sen yakın gözlüklerini al abiciğim @Forumdash yaş 70 den sonra iş bitiyor malum![]()
![]()
@mrt-06
![]()
22 saat sonra görücezTamamda benim attığım fotoda yüzüyle alakası yok![]()
![]()
Bizim fotolar sanırım aynı adama ait değil başka işin içinden çıkamadım![]()
safoz seni Emrahla alakası bile yok o motordakininYahu al saçı uzun iştebuna da itiraz edecen kesin
@serhatt @xemrexxx @turkuazz
Ekli dosyayı görüntüle 59825
Aaa işim yeni bitti geldim canımNeresine baktıysan artıkAttıgım fotoda yuzu görünüyor
@serhatt fingirdemekten döndüğünde ona soralım. O bilir kimmiş
![]()
safoz seni Emrahla alakası bile yok o motordakinin![]()
Aaa farklı sahneler olabilir @Forumdash ın fotosuyla benim fotom aynı adama ait değil gözümüz görüyor sonucta gerçi onada emin değilim artık22 saat sonra görücez![]()
Dikkatli bakınca da benziyor ssanki Emraha,of bilemedimAaa farklı sahneler olabilir @Forumdash ın fotosuyla benim fotom aynı adama ait değil gözümüz görüyor sonucta gerçi onada emin değilim artık![]()
![]()
![]()
Görüyorsun @Çiğdem- bacımAaa işim yeni bitti geldim canım
SOR ne sorcaksan![]()
Aaa benim inadım Laz inadı görmeden ikna olmam görürsemde pot kırmalarım meşhur nasılsa bir şey olmaz ayollDikkatli bakınca da benziyor ssanki Emraha,of bilemedim
Aaa farklı sahneler olabilir @Forumdash ın fotosuyla benim fotom aynı adama ait değil gözümüz görüyor sonucta gerçi onada emin değilim artık![]()
![]()
![]()
Size hayat ipuclarından birini vereyimDikkatli bakınca da benziyor ssanki Emraha,of bilemedim
hoşştt köppekkk