❤Tüm İnananların Kadir Gecesi Mübarek Olsun!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,895
Puanı
1,060
resimli-kadir-gecesi-mesaji.jpg

Kadir Gecesi, İslam inancına göre Kur’an’ın, Allah tarafından Cebrail aracılığıyla Hz. Muhammed’e vahyedilmeye başlandığı gecedir.
Kur’an’da Kadir Gecesinden Kadir Süresi’nde bahsedilmiştir:

1. Şüphesiz ki biz Kur'ân'ı kadir gecesinde indirdik.
2. Kadir gecesi nedir, nereden bileceksin?
3. Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.
4. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için inerler de inerler.
5. O gece, esenlik doludur. Ta fecrin doğuşuna kadar.

Dualarınız kabul, Kandiliniz Mübarek Olsun! ❤

Tüm islam aleminin kadir gecesi mübarek olsun , Dualarımızın kabul olması dilekleriyle...:praying::praying::praying:

Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi mübarek olsun. Hayırlara vesile olup, Müslümanlara oyun oynayanların oyunlarını başkalarına yıkmak için bir başlangıç olur.

Konu çok güzel olmuş. Eline sağlık @Dosi

Başlıkta bir kelime isveçte söyleyiş tarzımla yazmışım. Kimsede uyarmamış :A düzelttim :A

Şaşırttın butonunu aradım bi an.

Deist oluşun gerçekten şaşırttı. Senden beklemezdim. :A
Hayatımı en iyi şekilde yaşarım o ayrı. Namaz kılan, oruç tutan birçok insanın yapamayacağı şeyleri de yaparım zaman zaman gösteriş meraklısı değilim yani yaptığım şeyi kimsenin gözüne sokmadan ama ders verici nitelikte yaparım :D

Hayatımı en iyi şekilde yaşarım o ayrı. Namaz kılan, oruç tutan birçok insanın yapamayacağı şeyleri de yaparım zaman zaman gösteriş meraklısı değilim yani yaptığım şeyi kimsenin gözüne sokmadan ama ders verici nitelikte yaparım :D
Olması gereken de bu zaten değil mi :D