Yok Vadi ATV'deydi o dönem, demi yanlış hatırlamıyorum. @takas (Fatmagül varken)TNT'de miydi o zaman.
Ailecek izlediğimiz son sezondu işte ondan sonra izlemediler.
Yok Vadi ATV'deydi o dönem, demi yanlış hatırlamıyorum. @takas (Fatmagül varken)TNT'de miydi o zaman.
10 iyi.Yok bırakmam da sonraki bölümler güzel olmazsa diye endişeleniyorum biraz. Bir de forumda diziler pek uzun ömürlü olmuyor bir süre sonra eski heves kalmadığı için. 10. bölümde güzel bir final yapmayı düşünüyorum o yüzden.
O amaçla yazmadım ama istersen soğuyabilirsin yani sıkıntı yok.
Bakalım hayırlısı.10 iyi.
Ben televizyondaki dizilerinde uzatılmasını sevmiyorum. Seninkide kısa olsun tadında bitsin
Adam nerden Reyting kasacağını biliyor ya@denizz19 Oku OKu OKU!!!!! benim yorumumu değil @Aserat ın dizisini
Gelelim yorumlara, yine harika bir bölüm olmuş. pompy ile sahnem güldürdü
o kolyenin bir sırı var ve keske dizi kolik'e vermeseydim ya da verdiğim için şanslımıyım zaman gösterecek ama ben olsam vermezdim Sahnemde baya vardı bu bölüm
Diğer bölüme oranla komedi kısmı az ama heyecan kısmı yüksekti.
@MasacRE- ile @eskici diyaloglarıda güldürdü
Eline sağlık Aserat
Bu diziyi okumamak olmaz zaten okurum tabii ki deOkumadın ama güzel.. İlk bölümden okumaya ne dersin.
O zaman şimdi oku sürekli söz verip kaçıyorsun.Bu diziyi okumamak olmaz zaten okurum tabii ki de
Şu an okuyamam ama akşam okurum ayrıca ne zaman kaçtığımı gördün benimO zaman şimdi oku sürekli söz verip kaçıyorsun.
Valla son cümlenden emin olamıyorum genelde herkes okuyacağım deyip unutuyor, senin yapmayacağın ne malum.Oo sen yaşıyor muydun ya
Ben de okumadım daha bu arada, birkaç bölüm biriksin toplu olarak okurum @Aserat
İlla ki olmuştur şimdi aklıma geldi. Akşam oldu ayrıca.Şu an okuyamam ama akşam okurum ayrıca ne zaman kaçtığımı gördün benim
İki hafta kaybolduk hemen unutmuşsunuz beni be yaOo sen yaşıyor muydun ya
Ben de okumadım daha bu arada, birkaç bölüm biriksin toplu olarak okurum @Aserat
Akşam derken geceye doğru demek istedim okurum birazdanValla son cümlenden emin olamıyorum genelde herkes okuyacağım deyip unutuyor, senin yapmayacağın ne malum.
İlla ki olmuştur şimdi aklıma geldi. Akşam oldu ayrıca.
Fragmanda ben neden yokum3. Bölüm Fragmanı
vadikızı: Çocuklar, dizi kolik yok!
mrt-06: Ne demek yok, sizin çadırda değil miydi?
vadikızı: Evet, dün gece buradaydı... Hava almak için çıkmıştı ama gelir sandım..
Dosi: Bu onun kolyesi...
mrt-06: Kolye mi?
Dosi: Dün Yiğitt'le birlikte yürürken bulmuştuk, dizi kolik isteyince ona verdim.
vadikızı: Ya kötü bir şey olduysa?
mrt-06: Çiğdem, hazır ortam uygunken şu gemide yarım kalan şeyi söylemek istiyorum.
Çiğdem-: Evet?
mrt-06: Ben... Ben... Ben...
Dosi: İşte bu şekiller... Buraya çizilmelerinin bir amacı olmalı..
xBUGRAx: Sanki bunları bir yerden hatırlıyor gibiyim.. Ama nereden?
pompy: Şekiller... Onların anlamını biliyorum... Her şey o kolyede saklı...
'13' sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Çarşamba 23.00'te eTV'de!
@Çiğdem- @mrt-06 @xBUGRAx @Dosi @Yiğitt @denizz19 @S.G.A.T. @vadikızı @xemrexxx @MasacRE- @gözlemci @eskici @turkuazz @DarkLegenD @Harunnn60 @serhatt @kerem @dreamy @mesmeso61
Merak uyandırıcı kısımları koydum demek ki senin sahnelerin öyle değil.Fragmanda ben neden yokum
Benim sahneler daha çok komedi ağırlıklı sanırım biraz baktım da öyle hissettimMerak uyandırıcı kısımları koydum demek ki senin sahnelerin öyle değil.