Bende güldürdün vermiştim kalbe çevirdim
Hayırlısı ile Pazartesi okurum@denizz19 Oku OKu OKU!!!!! benim yorumumu değil @Aserat ın dizisini
Gelelim yorumlara, yine harika bir bölüm olmuş. pompy ile sahnem güldürdü
o kolyenin bir sırı var ve keske dizi kolik'e vermeseydim ya da verdiğim için şanslımıyım zaman gösterecek ama ben olsam vermezdim Sahnemde baya vardı bu bölüm
Diğer bölüme oranla komedi kısmı az ama heyecan kısmı yüksekti.
@MasacRE- ile @eskici diyaloglarıda güldürdü
Eline sağlık Aserat
Teşekkürler. Esas kız dememin nedenini de anlamışsındır artık gizemler seninle başladı. Umarım bu hevesin gelecek bölümlerde sana zarar getirmez.@denizz19 Oku OKu OKU!!!!! benim yorumumu değil @Aserat ın dizisini
Gelelim yorumlara, yine harika bir bölüm olmuş. pompy ile sahnem güldürdü
o kolyenin bir sırı var ve keske dizi kolik'e vermeseydim ya da verdiğim için şanslımıyım zaman gösterecek ama ben olsam vermezdim Sahnemde baya vardı bu bölüm
Diğer bölüme oranla komedi kısmı az ama heyecan kısmı yüksekti.
@MasacRE- ile @eskici diyaloglarıda güldürdü
Eline sağlık Aserat
Teşekkürler. Esas kız dememin nedenini de anlamışsındır artık gizemler seninle başladı. Umarım bu hevesin gelecek bölümlerde sana zarar getirmez.
Ay o anca Twitter'da caka satıp dursun elli kez etiketledim.ss
Hayırlısı ile Pazartesi okurum
Bizde onun "Zifiri"sinde süründürürüz onuTeşekkürler. Esas kız dememin nedenini de anlamışsındır artık gizemler seninle başladı. Umarım bu hevesin gelecek bölümlerde sana zarar getirmez.
Ay o anca Twitter'da caka satıp dursun elli kez etiketledim.ss
Benim Zifiri dizim yayınlanırsa süründürBizde onun "Zifiri"sinde süründürürüz onu
Ne yoksa zararmı görecem 😱 Merak kime fayda sağlamışki bana sağlasın
Merakla bekliyoruz ozaman yeni bölümü
Ay o değil de ben 4. bölümden sonrasını daha yazmadım inşallah ortada kalmaz.Bizde onun "Zifiri"sinde süründürürüz onu
Ne yoksa zararmı görecem 😱 Merak kime fayda sağlamışki bana sağlasın
Merakla bekliyoruz ozaman yeni bölümü
Ortada kalırsa senide Deniz'e planladığım gibi süründürürüm, ona göreAy o değil de ben 4. bölümden sonrasını daha yazmadım inşallah ortada kalmaz.
Yok bırakmam da sonraki bölümler güzel olmazsa diye endişeleniyorum biraz. Bir de forumda diziler pek uzun ömürlü olmuyor bir süre sonra eski heves kalmadığı için. 10. bölümde güzel bir final yapmayı düşünüyorum o yüzden.Ortada kalırsa senide Deniz'e planladığım gibi süründürürüm, ona göre
O amaçla yazmadım ama istersen soğuyabilirsin yani sıkıntı yok.Beni Kadın'dan soğutmak için yazdığını düşünüyorum artık. @Aserat
Yürüyen Ölüler var ya 20 bölüm oldu ve 2 sezon daha devam edecek.Yok bırakmam da sonraki bölümler güzel olmazsa diye endişeleniyorum biraz. Bir de forumda diziler pek uzun ömürlü olmuyor bir süre sonra eski heves kalmadığı için. 10. bölümde güzel bir final yapmayı düşünüyorum o yüzden.
O amaçla yazmadım ama istersen soğuyabilirsin yani sıkıntı yok.
Ben çok uzatıp yarıda kalmasındansa düzgün bir şekilde tadında bitmesini tercih ederim. Ama net bir şey yok sadece şimdilik öyle düşünüyorum ama sonradan fikrimi değiştirebilirim. Ve yine kendi reklamını yaptın.Yürüyen Ölüler var ya 20 bölüm oldu ve 2 sezon daha devam edecek.
Yarıda kalmadı yahu gayet muhteşem bir sezon finali olmuştu.Ben çok uzatıp yarıda kalmasındansa düzgün bir şekilde tadında bitmesini tercih ederim. Ama net bir şey yok sadece şimdilik öyle düşünüyorum ama sonradan fikrimi değiştirebilirim. Ve yine kendi reklamını yaptın.
Kendim için söyledim onu senin dizine değil. Diziyi de kısa zamanda okursun umarım yoksa ben de Yürüyen Ölüler için aynı muameleyi gösterebilirim.Yarıda kalmadı yahu gayet muhteşem bir sezon finali olmuştu.
Yeni sezonda bomba olacak Yürüyen Ölüler @sokak sanati @xBUGRAx'e tecavüz edecek, @Çiğdem- sokak sanati'na aşık olacak bu sefer Buğra da aşık olacak ona. Aşk beşkenlerinin yanısıra bilim kurgu yine tavan yapacak.
Yarıda kalmadı yahu gayet muhteşem bir sezon finali olmuştu.
Yeni sezonda bomba olacak Yürüyen Ölüler @sokak sanati @xBUGRAx'e tecavüz edecek, @Çiğdem- sokak sanati'na aşık olacak bu sefer Buğra da aşık olacak ona. Aşk beşkenlerinin yanısıra bilim kurgu yine tavan yapacak.
O diziyi izlemedim bilmiyorum. Vadi'yi izlerdik o dönemler.Fatmagül'ün Kerim'e aşık olduğu gibi mi.
O diziyi izlemedim bilmiyorum. Vadi'yi izlerdik o dönemler.