KİMİ KISKANIYORBir @pompy kalmıştı ayoll kıskanmadığın 😱😱😱 @mrt-06 @xemrexxx @gözlemci @serhatt @Forumdash @sokak sanati
KİMİ KISKANIYORBir @pompy kalmıştı ayoll kıskanmadığın 😱😱😱 @mrt-06 @xemrexxx @gözlemci @serhatt @Forumdash @sokak sanati
pompyi kıskanıyor şimdide @Harunnn60KİMİ KISKANIYOR
Bir erkek sinekten kıskanmadığı kaldı gerçi onada emin değilimya @Harunnn60 @xemrexxxSenin neyini kıskancak be muşamba suratlı
Hadi ben kıskanılacak biriyim de sen kim köpeksinBir erkek sinekten kıskanmadığı kaldı gerçi onada emin değilimya @Harunnn60 @xemrexxx
Seni kim kıskansın asıll be oğluşum @gözlemci de gözünü açtıHadi ben kıskanılacak biriyim de sen kim köpeksin
Senin sümsük oğluna mı kaldım benAaa senin gibi oynaktan iyi kurtardık bizim oğlanı @gözlemci
KİMİ KISKANIYOR
Şımarma hemen çiğdem.Bir erkek sinekten kıskanmadığı kaldı gerçi onada emin değilimya @Harunnn60 @xemrexxx
@Harunnn60 da takip edecek artık @serhattHalkın Polisi 270.Bölüm fragmanı
Serhatın içinden yeni bir cevher şanlı karakterine doğru gitmesine az kaldı Ali Ozan Müdür ve ekibi o beşiktaş yüzüğü bulunabilecekmi serhatın eski üniversitesindeki en iyi arkadaşının yüzüğü ne yüzüğü sahte beşiktaş yüzüğümü hangi takımın yüzüğü onu kim aldı Bu olaylar ortaya çıkınca ekip nelerle başedicek @Çiğdem- @Harunnn60 @serhatt @Dosi
@vadikızı @gözlemci @mrt-06
değişiklik getirdim diziye çünkü olay bir aşktan nelere varacak @Çiğdem-@Harunnn60 da takip edecek artık @serhatt
Aaa evet @Harunnn60 ın seveceği türe getirmişsindeğişiklik getirdim diziye çünkü olay bir aşktan nelere varacak @Çiğdem-