Sen iyice uçuyorsunYeni sezonda 10 altında dolaşır Ertuğrulum yine 20
Sen iyice uçuyorsunYeni sezonda 10 altında dolaşır Ertuğrulum yine 20
Sen forumdaki birçok erkekten daha erkeksin mesela @mrt-06 nin bıyığı yok senin var : @MasacRE- istediğini taciz edemiyor sen kase gördün mü yoğurt dolduruyon hemen ; @serhatt futboldan anlamaz sen hat trick meraklisisin ; @destere kötü söz söylemez sen dümdüz gidersin ; @denizz19 kalabalıkta gaz çıkarmaz ama sen resmen çakmakla yaklassalar paylarsin daha saymiyim @Ahmed @Dosi @Forumdash @cookies @vadikızı @S.G.A.T.Aaa onunla işim olmaz ayoll ben erkeklerin elinden yönetimi almaya geliyorum @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt
Aaa kış ayında Ertuğrulu düşük reyting beklemeyin bizim kitle sorunumuz yok dediğim gibi ayollSen iyice uçuyorsun
Hhahah Aaa @mrt-06 a takma bıyık taktık Leon gibiSen forumdaki birçok erkekten daha erkeksin mesela @mrt-06 nin bıyığı yok senin var : @MasacRE- istediğini taciz edemiyor sen kase gördün mü yoğurt dolduruyon hemen ; @serhatt futboldan anlamaz sen hat trick meraklisisin ; @destere kötü söz söylemez sen dümdüz gidersin ; @denizz19 kalabalıkta gaz çıkarmaz ama sen resmen çakmakla yaklassalar paylarsin daha saymiyim @Ahmed @Dosi @Forumdash @cookies @vadikızı @S.G.A.T.
Sen forumdaki birçok erkekten daha erkeksin mesela @mrt-06 nin bıyığı yok senin var : @MasacRE- istediğini taciz edemiyor sen kase gördün mü yoğurt dolduruyon hemen ; @serhatt futboldan anlamaz sen hat trick meraklisisin ; @destere kötü söz söylemez sen dümdüz gidersin ; @denizz19 kalabalıkta gaz çıkarmaz ama sen resmen çakmakla yaklassalar paylarsin daha saymiyim @Ahmed @Dosi @Forumdash @cookies @vadikızı @S.G.A.T.
Aaaa bıyığım var benim kör müsünüz görmediniz mi.Hhahah Aaa @mrt-06 a takma bıyık taktık Leon gibi
Sen forumdaki birçok erkekten daha erkeksin mesela @mrt-06 nin bıyığı yok senin var : @MasacRE- istediğini taciz edemiyor sen kase gördün mü yoğurt dolduruyon hemen ; @serhatt futboldan anlamaz sen hat trick meraklisisin ; @destere kötü söz söylemez sen dümdüz gidersin ; @denizz19 kalabalıkta gaz çıkarmaz ama sen resmen çakmakla yaklassalar paylarsin daha saymiyim @Ahmed @Dosi @Forumdash @cookies @vadikızı @S.G.A.T.
sende olmayan hangi özellik çiğdemde var onu yazmamışsınSen forumdaki birçok erkekten daha erkeksin mesela @mrt-06 nin bıyığı yok senin var : @MasacRE- istediğini taciz edemiyor sen kase gördün mü yoğurt dolduruyon hemen ; @serhatt futboldan anlamaz sen hat trick meraklisisin ; @destere kötü söz söylemez sen dümdüz gidersin ; @denizz19 kalabalıkta gaz çıkarmaz ama sen resmen çakmakla yaklassalar paylarsin daha saymiyim @Ahmed @Dosi @Forumdash @cookies @vadikızı @S.G.A.T.
Boy Kadın olarak ben 15 santim uzunum @xemrexxx den yetmezmi ayoll @mrt-06 @Forumdashsende olmayan hangi özellik çiğdemde var onu yazmamışsın
Nasılsa ruhlar mezarlarından cıkıyorAaa kış ayında Ertuğrulu düşük reyting beklemeyin bizim kitle sorunumuz yok dediğim gibi ayoll
Onu katmıyor bak bizi kullanıyor hep pis
Bu dedelerden biri destere sanki
Hhaha Aaa orada çocuk kim acabaBu dedelerden biri destere sanki
Kim bilir kimden peydahladıHhaha Aaa orada çocuk kim acaba