Bundan önce, onca dizi yayınalandı bu gündeAldığı reytingi kesinlikle hak etmiyor bu dizi. Bomboş gün olduğu için alıyor daha çok. Seviyesi 7-8 reyting ötesi değil.![]()
Bundan önce, onca dizi yayınalandı bu gündeAldığı reytingi kesinlikle hak etmiyor bu dizi. Bomboş gün olduğu için alıyor daha çok. Seviyesi 7-8 reyting ötesi değil.![]()
KÇ'den daha iyi değil üzgünüm klişeyse bu dizinin klişesi hiçbir dizide Yok. Saçmalıklar bütünlüğü bildiğin VEDAT cesedi Mustafa'nın arabaya nasıl koydu açıklayın bunuBundan önce, onca dizi yayınalandı bu gündeHak edip etmemesi konsunda görüşümü görmüştürsün illa ama KÇ'den iyi
![]()
Flashbacklerle haftaya öğrenirsinKÇ'den daha iyi değil üzgünüm klişeyse bu dizinin klişesi hiçbir dizide Yok. Saçmalıklar bütünlüğü bildiğin VEDAT cesedi Mustafa'nın arabaya nasıl koydu açıklayın bunu![]()
İşte flashback kolaya kaçmaktır hep aynı düzende ilerliyor dizi hiçbir çekiciliği kalmadı. Show TV ve Kanal D alternatif sağlam bir dizi sunmalılar yeni sezondaFlashbacklerle haftaya öğrenirsinİşte böyle sorular sorarsın ama KÇ'de öyle mi
Her soru işareti yerini hemen dolduruyordun
![]()
Çok haklısın kanka bu reytingleri kesinlikle hak etmeyen bir iş. Benim İçin Üzülme buna 1000 basardı.İşte flashback kolaya kaçmaktır hep aynı düzende ilerliyor dizi hiçbir çekiciliği kalmadı. Show TV ve Kanal D alternatif sağlam bir dizi sunmalılar yeni sezonda![]()
Show TV'de yok mu iddialı bir iş. Konuş NTC Medya şirketimle anlaşsınlar size sağlam bir iş verelimÇok haklısın kanka bu reytingleri kesinlikle hak etmeyen bir iş. Benim İçin Üzülme buna 1000 basardı.![]()
Bomba gibi geliyoruz Nurgüllü dizimiz bile var. Ama yaz işlerini bilmiyorum.Show TV'de yok mu iddialı bir iş. Konuş NTC Medya şirketimle anlaşsınlar size sağlam bir iş verelim![]()
Nurgüllü dizi Çarşamba olsun kesin izlerimBomba gibi geliyoruz Nurgüllü dizimiz bile var. Ama yaz işlerini bilmiyorum.![]()
Bedesten ne demek gııı.Nurgüllü dizi Çarşamba olsun kesin izlerimNTC Medya ile anlaşın Bedesten dizisini size verelim fiyatta anlaşırız
![]()
Bildiğin Kapalıçarşı demek aslında Makedonya'da geçen bir hikaye anlatılacakmış seyirci çok beğenecek yeni yıl NTC Medya ile coşacakBedesten ne demek gııı.![]()
Waow Elveda Rumeli gibi bir iş olursa bayılarak izlerim.Bildiğin Kapalıçarşı demek aslında Makedonya'da geçen bir hikaye anlatılacakmış seyirci çok beğenecek yeni yıl NTC Medya ile coşacak![]()
Beraber izleriz kanka Gilmore Girls var bir de ama o ATV İçinWaow Elveda Rumeli gibi bir iş olursa bayılarak izlerim.![]()
Çok dizi yaparlarsa kalite düşmez mi.Beraber izleriz kanka Gilmore Girls var bir de ama o ATV İçinBir de Can Kırıkları
Senaristler farklı neticede niye düşsünÇok dizi yaparlarsa kalite düşmez mi.![]()
Hiçbiri tutmazsa şirket iflas eder ama.Senaristler farklı neticede niye düşsünBen Gilmore Girls ve Bedesten kesin izlerim öbürü bilmiyorum
![]()
Hepsi de tutacak bak görHiçbiri tutmazsa şirket iflas eder ama.![]()
20 küsür reyting alan diziyi fazla küçümsüyorsun.Kırgın Çiçekler 113 bölüm sürdü. Bu dizi o kadar sürerse kafamı keserim![]()
12-13 alıyor o ilk 5 bölümde o şahane olduğu dönemler için geçerliydi20 küsür reyting alan diziyi fazla küçümsüyorsun.![]()