Sen geldin bahar geldi bundan sondan kalbimde senin için çarpacakSinan Özen'e de bağladı şimdi.
Sen geldin bahar geldi bundan sondan kalbimde senin için çarpacakSinan Özen'e de bağladı şimdi.
Şimdi de Ferhat Göçer'e bağladı. Kafamda Ferhat Göçer sesi çalmaya başladı birden.Sen geldin bahar geldi bundan sondan kalbimde senin için çarpacak
Güzel adamdır şarkılarıyla gündeme gelir hepŞimdi de Ferhat Göçer'e bağladı. Kafamda Ferhat Göçer sesi çalmaya başladı birden.
Doktor olmasıyla ve Ömür Gedik'le de güdeme geliyor şimdi arada, hafife almayalım lütfen.Güzel adamdır şarkılarıyla gündeme gelir hep
Etiketi becermemişsin bileSen kişisel hırs olarak görebilirsin zaten senin dışında da hırs olarak gören yok. Zorla kimseye oy verdirtmiyoruz neticede. Mesela @gözlemci Sılaya desteklerini bekliyorum dememe rağmen yarı final ve finalde destek vermedi. @batuhankaralar aynı şekilde yarı finalde destek vermeyip finalde destek verdi. @DarkLegenD baştan beri Sılayı hiç desteklemeyip finalde Sıla dedi. Bu ve buna benzer bir sürü oy öne sürülebilir bu durum hakkında. Yani senin Sılaya olan düşmanlığın bence gözünü kör etmiş. Yan Benimle şarkısı Sıla'nın bugüne kadar izlenme olarak en yüksek izlenen Şarkısı oldu. Yani yabana atılacak kötülükte değil tam aksine finale kadar yükselecek ebatta bir şarkıydı. İhanetten Geri Kalan Şarkısı zaten güzel ama bir Sıla değildi. Sen eminim ki hırsı kendin yaptın ve çok iyi biliyorum ki finalde Sıla'nın karşısında Ajdar dahi olsaydı sen Ajdar derdin.
Ben bana inat verdi mi yazmışım ayrıca senin de olmamışEtiketi becermemişsin bile
@gözlemci adaletli oy vermiş. Sana inat değil de, zevkine göre verdi bence
yok demedinde alıntıladım etiketler olsun diye ve boş mesaj olmasın diye inat hakkında yazdımBen bana inat verdi mi yazmışım ayrıca senin de olmamış
İkilinin atışmalarından sıkıldım canım aa.Kel kafalı sen ne laf atıyorsun ayoll
Benin olayım farklı. Tepki olsun diye Sıla'ya verdim.Sen kişisel hırs olarak görebilirsin zaten senin dışında da hırs olarak gören yok. Zorla kimseye oy verdirtmiyoruz neticede. Mesela @gözlemci Sılaya desteklerini bekliyorum dememe rağmen yarı final ve finalde destek vermedi. @batuhankaralar aynı şekilde yarı finalde destek vermeyip finalde destek verdi. @DarkLegenD baştan beri Sılayı hiç desteklemeyip finalde Sıla dedi. Bu ve buna benzer bir sürü oy öne sürülebilir bu durum hakkında. Yani senin Sılaya olan düşmanlığın bence gözünü kör etmiş. Yan Benimle şarkısı Sıla'nın bugüne kadar izlenme olarak en yüksek izlenen Şarkısı oldu. Yani yabana atılacak kötülükte değil tam aksine finale kadar yükselecek ebatta bir şarkıydı. İhanetten Geri Kalan Şarkısı zaten güzel ama bir Sıla değildi. Sen eminim ki hırsı kendin yaptın ve çok iyi biliyorum ki finalde Sıla'nın karşısında Ajdar dahi olsaydı sen Ajdar derdin.
Keşke herkesin tepkisi böyle olsaİkilinin atışmalarından sıkıldım canım aa.
Benin olayım farklı. Tepki olsun diye Sıla'ya verdim.
Aaa o forumun kuralı cnm kafamıza göre bir şey eklemiyoruz Forumun bir kaç kendi etkinliği var bunlar bizim etkinliğimiz değil oyüzden genel kural neyse ona uymak zorundayız mesala 90lar şarkıda eşitlik olayını kafama göre çözmüştüm ama bu etkinlik farklı daha biz forumda yokken koyulmuş kuralı boynumuz kıldan ince @mrt-06Konuyu okuduk da yorum yapıyoruz. İllah bir tanesi kazanacak diye taa ilk tura kadar gitmişsin. @sokak sanati
Sıla'nın her Şarkısı zirveye adaydırAaa bu aradan geçen yıl şarkısından daha hak etti bu yılkı şarkısı Sılanın onuda belirtmek lazım @denizz19
Sinsi sinsi sırıtmaEllerine sağlık Çiğdem.
Tebrikler Sıla.
Aaa teşekkürler cnm @Harunnn60 da Yabancı yapacaktıEmeğine sağlık canım bu arada @Çiğdem- Yine güzel iş çıkardın.
Bazen sağ gösterip sol vuruyorsun ,senin bu tarafını çok seviyorumEtiketi becermemişsin bile
@gözlemci adaletli oy vermiş. Sana inat değil de, zevkine göre verdi bence