Sona bırakmışlar yine bekliyoruz.
Geçeyim o zaman ben oraya
Sona bırakmışlar yine bekliyoruz.
Birde hadi içinde ki karanlığı ortaya çıkart diyor ya bağırarak orada koptum. Oya orada ağır saçmaladı yine mağdur edebiyatı yaptı.O nasıl bir laf koymaydı yaa Oya iyice o yolun yolcusu oldu
Sus Allah korusun anma uğursuzu.ss 😵
Çok deli kavga ettiler bence de geçmesi lazım. Bizim dizi nasıl gidiyor
AB'de Kadın'ı geçecek gibi duruyor.Sona bırakmışlar yine bekliyoruz.
Annem'e izlettirmedim kadın'ı. O yüzden geçebiliriz sizi 1 izleyen eksildi @sokak sanatiAB'de Kadın'ı geçecek gibi duruyor.
Son sahnede Doruk Sarp'ı görecek ve bitecek. Beklentimin altında kaldı.
AB'de Kadın'ı geçecek gibi duruyor.
Son sahnede Doruk Sarp'ı görecek ve bitecek. Beklentimin altında kaldı.
Annem'e izlettirmedim kadın'ı. O yüzden geçebiliriz sizi 1 izleyen eksildi @sokak sanati
Birde hadi içinde ki karanlığı ortaya çıkart diyor ya bağırarak orada koptum. Oya orada ağır saçmaladı yine mağdur edebiyatı yaptı.
ben seni seviyordum dedi birde. Bu kadar gerizekalı bir karakter olabilir mi.Oya keşke ölseydi açık ara dizinin en zeka yoksunu karakteri. Merve'nin onu öldürmeye çalıştığı sahneyi anlatırken bile o kadar haklıyken bile Merve hemen haklı konuma geldi. Çünkü Oya tam bir Aptal ölse iyiydi
ben seni seviyordum dedi birde. Bu kadar gerizekalı bir karakter olabilir mi.
Yani, Sarp Dorukcum'u hiç görmedi nede olsa. O yüzden senarist kolaya kaçacaktır. Aman, bir gün de UTC heyecanlı olsun.Son sahne çok duygusaldı ama yetersizdi basit bi aldatmaca var Doruk küçük çocuk. Ben olayı geçiştirecekler diyorum.
Yani, Sarp Dorukcum'u hiç görmedi nede olsa. O yüzden senarist kolaya kaçacaktır. Aman, bir gün de UTC heyecanlı olsun.
Mutfağa geçtim hazırlık için, telefondan canlı açınca ilk sahne Arzu ve Burcu'nun kavga sahnesi. Planlasam bukadar tutturamazdım resmen durduğum yerde kıpırdamadan izledimgudubetler.ss