Kalbimin Sultanı - Tanıtım Fragmanı | Star TV

Böyle farklı ve uğraşılmış dizileri seviyorum izleyeceğim. Ve tutacağını düşünüyorum. Tek elle tutulur yaz dizisi olacak çünkü diğerleri aynı tasta kaynayan çorba gibi -_- -_- -_-

Alexandranin açtığı kapıdan bol bol Slav kadın oyuncu gelir inşallah Türkiye'ye :A

Mehmed'den fazla yayınlanırsa sağlam bir kahkaha atarım. :F

Çok yakışmış Star'a. :A

Bu ne kadar berbat, basit, kötü bir iş? 😱

Son zamanlarda ekranlardaki en kötü iş olabilir, Star TV'ye hiç yakışmamış? Şaka falan galiba, hala şoktayım..

Bence fazla yayınlanır Mehmed bir cihan fatihinde savaş vardı bu muhteşem yüzyılın rekorunu kırar @yatutarsa

UTC reklam arasında gördüm, çok kötü duruyor. Ama absürt irelilerse yazın normal gider, sonuçta Star dizisi.

Hiç beğenmedim ama kesin tutar :A

Osmanlı Cumhuriyeti havası aldım, yaz sezonunda tutabilir zaten Rusya'da da yayınlanacağı için kısa sürer.

Bu dizi hani önceden reytingi ölçülen dizi mi? :A @xemrexxx @Aserat

Cidden çok kötü fragman hangi gruba izletmişler bu diziyi

Yeni Osmanlıcılık bu işte. Her yaz romantik komedi yapılırdı şimdi Osmanlı romantik komedisi yapılıyor. :X

Bir ara bu adama çok gıcık olmuştjm :F

@Aserat sendemi bana yasak koydun yaa video yine açılmadı bence:(

Padişahta padişah ama :A

Aaa bunu demeye gelmiştim :F

Bu gerçekten ciddi bir projemi inş şaka amaçlı bir şeydir ciddi ciddi dizi diye koyucaklarsa eğer bilemiyorum yanı çocuklar duymasın Gönül gibi :A :A :A @xemrexxx @mrt-06 @Forumdash @xBUGRAx @serhatt

Böyle farklı ve uğraşılmış dizileri seviyorum izleyeceğim. Ve tutacağını düşünüyorum. Tek elle tutulur yaz dizisi olacak çünkü diğerleri aynı tasta kaynayan çorba gibi -_- -_- -_-

Yeni Gelin özentisi. :A Olmamış.
2. fragman: