- Reaksiyon puanı
- 29,109
- Puanı
- 1,059
Curry'nin pozisyonu mu diyorsun? Fauldu la o işte ne olacaktıHakemspor yine devrede. Bu ne saçmalıktır ya.
Curry'nin pozisyonu mu diyorsun? Fauldu la o işte ne olacaktıHakemspor yine devrede. Bu ne saçmalıktır ya.
Dışarda verdiler faul bile vermediler. Hayır bari düzgün karar ver ordan kaçırıp diğer yerden saçmalıyorlar dengelemek için.Curry'nin pozisyonu mu diyorsun? Fauldu la o işte ne olacaktı
Curry'nin pozisyonu mu diyorsun? Fauldu la o işte ne olacaktı
He ben de faul verdiler, atış halinde değil miydi diyordum Neyse Durant insan mıdır sen onu söyleDışarda verdiler faul bile vermediler. Hayır bari düzgün karar ver ordan kaçırıp diğer yerden saçmalıyorlar dengelemek için.
Gsw'de de böyle gizli kapaklı sormana gerek yoktuKRALIMIZ KÖRİ HANGİ TAKIMDA?
Büyük yazdığım için insanlar rahatsız olmasın diye. Düşünceli bir adamım canım.Gsw'de de böyle gizli kapaklı sormana gerek yoktu
Hayvan herif fena şut atıyor. Bizi Clarkson çöp yine doğramaya başladı. Artık ya Cedi ya Hood'u oynatmalı Lue. Bi farklı bir şeyler dene be çöp herif ya.He ben de faul verdiler, atış halinde değil miydi diyordum Neyse Durant insan mıdır sen onu söyle
Harbi bu Clarkson nedir ya böyle, çok güzel itelemişiz bu herifi Diğer takımım Lakers'dir bu aradaHayvan herif fena şut atıyor. Bizi Clarkson çöp yine doğramaya başladı. Artık ya Cedi ya Hood'u oynatmalı Lue. Bi farklı bir şeyler dene be çöp herif ya.
Kanımı donduruyor bundan leşi zor bulunur.Harbi bu Clarkson nedir ya böyle, çok güzel itelemişiz bu herifi Diğer takımım Lakers'dir bu arada
Bugün güzel gidiyor işler, zorlanmadan alırız gibi duruyor Lebron da ağırlık koymadı zaten, o şimdi kendi evindeki maçı bekliyordur tekrar patlama yapmak içinKanımı donduruyor bundan leşi zor bulunur.
Lebron'un yorgunluğu hissediliyor. Bu maç o etkiyi yapamacağı deminki kaçırdığı turnikeden belli oldu. Hal böyleyken fark da bu denli açılmışken bu maç erken kopar gibi. İçerdeki 2 maçı arka arkaya alma ihtimalimiz var mı onu düşünüyorum. Yok gibi ama bilemiyorum da. KısmetBugün güzel gidiyor işler, zorlanmadan alırız gibi duruyor Lebron da ağırlık koymadı zaten, o şimdi kendi evindeki maçı bekliyordur tekrar patlama yapmak için
Iguodala da dönecek galiba 3. maça, onunla birlikte tam kadro olarak 2 maçı birden vermeyiz gibi geliyor bana ama yine de çok emin konuşmak istemiyorum geçen maç faciasını da düşününce heleLebron'un yorgunluğu hissediliyor. Bu maç o etkiyi yapamacağı deminki kaçırdığı turnikeden belli oldu. Hal böyleyken fark da bu denli açılmışken bu maç erken kopar gibi. İçerdeki 2 maçı arka arkaya alma ihtimalimiz var mı onu düşünüyorum. Yok gibi ama bilemiyorum da. Kısmet
Kevin Love çöpten beter oynuyor. Takımın 2. yıldız isminin bu kadar kötü oynamasına anlam veremiyorum. Tam fark 7'te düşmüştü iki tane inanılmaz leş hücum yaptı ve dönüşünde hızlı hücumlarla 5-0 lık seri yakaladınız, savunamayan adam da Love'du. Love bu kadar kötü oynayacaksa bu seride işimiz zaten çok zor. Hayır bizim leş koçumuz kötü adamı sahada tutmaya da inatla devam ediyor. Bu maçı geçtim içerdeki maçlarda çok daha karakter koymak zorunda takım. Bilmiyorum ya 4-0 4-1'i falan kaldıramam özellikle ilk maçtan sonra...Iguodala da dönecek galiba 3. maça, onunla birlikte tam kadro olarak 2 maçı birden vermeyiz gibi geliyor bana ama yine de çok emin konuşmak istemiyorum geçen maç faciasını da düşününce hele
Geçen Boston serisinde de sizinkilerin performansları iç ve dış sahada gece-gündüz kadar farklıydı birbirinden O yüzden çok endişelenmene gerek yok bence Love falan deplasmana sadece bedeni geliyor kendi sahasında yine oynar o Ama bizimkiler de tam gaz oynarsa yetmeyebilir tabiKevin Love çöpten beter oynuyor. Takımın 2. yıldız isminin bu kadar kötü oynamasına anlam veremiyorum. Tam fark 7'te düşmüştü iki tane inanılmaz leş hücum yaptı ve dönüşünde hızlı hücumlarla 5-0 lık seri yakaladınız, savunamayan adam da Love'du. Love bu kadar kötü oynayacaksa bu seride işimiz zaten çok zor. Hayır bizim leş koçumuz kötü adamı sahada tutmaya da inatla devam ediyor. Bu maçı geçtim içerdeki maçlarda çok daha karakter koymak zorunda takım. Bilmiyorum ya 4-0 4-1'i falan kaldıramam özellikle ilk maçtan sonra...
Hayırlısı olsun bilemiyorum artık.Geçen Boston serisinde de sizinkilerin performansları iç ve dış sahada gece-gündüz kadar farklıydı birbirinden O yüzden çok endişelenmene gerek yok bence Love falan deplasmana sadece bedeni geliyor kendi sahasında yine oynar o Ama bizimkiler de tam gaz oynarsa yetmeyebilir tabi
Diledim, böyle oynasın canımı yesin. Süperstar dediğin böyle olacak vuracak yumruğu masaya.Love'dan özür dile hemen!