Dosi 25.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Dosi nice mesajlara canım benim iyiki tanıdım seni güzel yürekli canım arkadaşım senden bilmediğim çok şey öğrendim öğrenmeyede devam ediyorum birgün foruma giremediğimde seni hiç unutmucam hep kalbimde olacaksın zeynomm:kissingheart:Rabbim sana sağlıklı huzurlu bir ömür bir hayat bi yuva nasip etsin inşAllahh:kissingheart::praying:nice mesajlara zeynom

bak sana ne armağan ediyorum ara ara hasibe sahnelerine bakıyorum beğendiklerimden bir kaçı
Hasibe zerafet dersi alıyor :F

ve sana soruyor öğretmenim ekmek serbestmi:F

ve Yıldız tilbe albümünden Mustafa ceceli sana değer diyorumm:love1:
Çok teşekkürler canım bu güzel sözler için. :love1:Sende mutlu ol inşallah! hediyelerimde harika :Z

Kendisi fakir biri olduğu için hediye bulamamış ve klişe bir cevap ile seni kandırmaya çalışmış. Gördüğüm kadarıyla başarılı da olmuş.

Tebrik ederim sizi. 25.000 mesajın 24.000'i kalitesiz, neyini tebrik ediyoruz anlamadım ki.
Tuuu allah cezanı versin senin şirret herif

Ciddi misin:F:FOrdaki bankalar bi güzellik yapar ya. :F
Bankaların güzellik yapma tarihide geçti çoktan :F
Bu yeni 100lük paramız.
İsveç'te olduğum ve dilenci olmadığımı sana o magnetle kanıtlıyorum canım :A Ögretmenler kurumu yazısı var :A
20180602_213457.png

Bankaların güzellik yapma tarihide geçti çoktan :F
Bu yeni 100lük paramız.
İsveç'te olduğum ve dilenci olmadığımı sana o magnetle kanıtlıyorum canım :A Ögretmenler kurumu yazısı var :A
Ekli dosyayı görüntüle 59686
Yalnız bir paranın üzerinde ilk kez bu kadar modelimsi bir baskı gördüm. :A Her halukarda benim gönderdiğimden daha iyi. :A

Dilenci olmadığını attığın paradan öğrendik zaten, öğretmenler kurumu yazısi da baya şıkmış, hemde üniversitede. :A

Yalnız bir paranın üzerinde ilk kez bu kadar modelimsi bir baskı gördüm. :A Her halukarda benim gönderdiğimden daha iyi. :A

Dilenci olmadığını attığın paradan öğrendik zaten, öğretmenler kurumu yazısi da baya şıkmış, hemde üniversitede. :A
Tam türkçeye çevirirsem "Öğretmenlik eğitimi kurumu" tarzı birşey :F
Göteborg Üniversitesi mezun olduğum okul :D
Parada baskılı olan kişide, Greta Garbo.Bir zamanların İsveç'li Hollywood yıldızı :bhr:

Bu rakamlar küçük rakamlar :A Ben buyuk rakamlarda hediye vericem belki ne biliyon da celalleşiyon:A
Ben maddiyattan çok maneviyata önem veririm :A Geçen seferde demiştim. Bir Hande Yener yeterli olurdu diye. Ya bir kerede ben söylemeden düşün :T: