- Reaksiyon puanı
- 2,961
- Puanı
- 280
Hoşttt onu da nerden çıkardın pis yılan
Fotoyu görmüyormusun ayoll hurdalığa dönmüş suratıHoşttt onu da nerden çıkardın pis yılan
Yamacın dövdüğünü nerenden uydurdun kiFotoyu görmüyormusun ayoll hurdalığa dönmüş suratı![]()
![]()
![]()
Selim Yamaç sizi buldu diyor hem başka kim dövecek Medet miYamacın dövdüğünü nerenden uydurdun ki![]()
Yamaç ne halde onu gör sen bi deSelim Yamaç sizi buldu diyor hem başka kim dövecek Medet mi![]()
![]()
![]()
Vartoluda yapmış olabilir oda yok oradaYamaç ne halde onu gör sen bi de![]()
Emraha kalkan eller KIRILIRVartoluda yapmış olabilir oda yok orada![]()
Aaa bakalım tahmin ettiğim gibiyse bu bölüm süper olacakEmraha kalkan eller KIRILIR![]()
Hevesin kursağında kalır inşAaa bakalım tahmin ettiğim gibiyse bu bölüm süper olacak![]()
Vartolu varmış gibi konuşuyor işteSelim neden sonradan dönüp boşluğa konuştu hiç doğal değil sahne.
Yamaç el kaldıramaz Emraha geçti o günler
evet mantıklı, cin gibisin bugün MaşallahVartolu varmış gibi konuşuyor işte![]()
![]()
![]()
Ayol ben senin için dedim yüzünden başlarsın aşağılara inersin yavaş yavaşOnun pansumana ihtiyacı yok daş gibi![]()
Benim bahanelere ihtiyacım yok,biz o işi çoktan hallettikAyol ben senin için dedim yüzünden başlarsın aşağılara inersin yavaş yavaş@Çiğdem- bu hiç fantezi bilmiyor
![]()