Nagihan da Jet Sosyete'de ki Şennur gibi lafı söylüyor söylüyor ben demedim diyor.Adama Balıkesir'de okudu diye ezdi resmen.@xBUGRAx @Yiğitt @Maskeli Fedai
Muharrem İnce kızdı soruyu sorup kaçma, geri gel diyor.Nagihan da Jet Sosyete'de ki Şennur gibi lafı söylüyor söylüyor ben demedim diyor.Adama Balıkesir'de okudu diye ezdi resmen.@xBUGRAx @Yiğitt @Maskeli Fedai
Aslında son sorduğu soru haklıydı ben de Nagehan gibi düşünüyorum diplomayı çok ortaya atmak ters tepki eder.Muharrem İnce kızdı soruyu sorup kaçma, geri gel diyor.Didem Hanım da Nagehan'ı susturmaya çalışıyor .ss
Yuh.Aslında son sorduğu soru haklıydı ben de Nagehan gibi düşünüyorum diplomayı çok ortaya atmak ters tepki eder.
Biz de hemen Sezoşu saattık.![]()
Diploması bu kadar önemliyse İnce niye Erdoğan'la görüştü ki? Gidip bağış yaptı meşrulaştırdı adaylığını.Aslında son sorduğu soru haklıydı ben de Nagehan gibi düşünüyorum diplomayı çok ortaya atmak ters tepki eder.
Biz de hemen Sezoşu saattık.![]()
Nagehan Hanım'a hak verdiğin içindi tepkim.Ne var lan?
Haklı söz kimden gelirse gelsin haklı derim. Doğru diyor sürekli diplomayı ortaya atması doğrı değil sonuçta üniversite okumayan milyonlarca insan var bunlar bana cahil iması yapıyor bu adam demez mi? Negahan da bunu diyor.Nagehan Hanım'a hak verdiğin içindi tepkim.
Demezler. Asıl olay Erdoğan'ın diplomasız olması değil, diplomasız şekilde Cumhurbaşkanı olması.Haklı söz kimden gelirse gelsin haklı derim. Doğru diyor sürekli diplomayı ortaya atması doğrı değil sonuçta üniversite okumayan milyonlarca insan var bunlar bana cahil iması yapıyor bu adam demez mi? Negahan da bunu diyor.
Canım bu tartışmalar için çok geç 15 senedir aynı laflar, artık bunu tartışmanın manası yok.Demezler. Asıl olay Erdoğan'ın diplomasız olması değil, diplomasız şekilde Cumhurbaşkanı olması.
Manası var. Nagehan nasıl da yamuldu, zor durumda kaldı "kapatalım bu konuyu" dedi. Açılması gereken bir konu. Sürekli insanların yüzüne vurulması gereken bir konu. Vurursan işte Nagehan gibi saçmalar, boş yapar.Canım bu tartışmalar için çok geç 15 senedir aynı laflar, artık bunu tartışmanın manası yok.![]()