Muharrem İnce, HaberTürk'e Konuk Oluyor!

Nagehan Alçı istiyor ki sadece soru sorsun, cevap almasın. :D

Muharrem İnce kızdı soruyu sorup kaçma, geri gel diyor. :A Didem Hanım da Nagehan'ı susturmaya çalışıyor .ss
Aslında son sorduğu soru haklıydı ben de Nagehan gibi düşünüyorum diplomayı çok ortaya atmak ters tepki eder. :D

Biz de hemen Sezoşu saattık. :F

Nagehan Alçı: Hakan Fidan’ı görevden alacak mısınız?
Muharrem İnce: Neden size söyleyeyim gidip Cumhurbaşkanına söyleyeceksiniz.

Çok eğleniyorum yalnız. :A

Aslında son sorduğu soru haklıydı ben de Nagehan gibi düşünüyorum diplomayı çok ortaya atmak ters tepki eder. :D

Biz de hemen Sezoşu saattık. :F
Diploması bu kadar önemliyse İnce niye Erdoğan'la görüştü ki? Gidip bağış yaptı meşrulaştırdı adaylığını.

Kısaca boş tartışma. Siyasetten uzaklaşma dönemim geldi :A

Nagehan Hanım'a hak verdiğin içindi tepkim.
Haklı söz kimden gelirse gelsin haklı derim. Doğru diyor sürekli diplomayı ortaya atması doğrı değil sonuçta üniversite okumayan milyonlarca insan var bunlar bana cahil iması yapıyor bu adam demez mi? Negahan da bunu diyor.

Haklı söz kimden gelirse gelsin haklı derim. Doğru diyor sürekli diplomayı ortaya atması doğrı değil sonuçta üniversite okumayan milyonlarca insan var bunlar bana cahil iması yapıyor bu adam demez mi? Negahan da bunu diyor.
Demezler. Asıl olay Erdoğan'ın diplomasız olması değil, diplomasız şekilde Cumhurbaşkanı olması.

Nagehan olayı geçiştirmek istiyor. Başka bir şey peşinde değil.

Canım bu tartışmalar için çok geç 15 senedir aynı laflar, artık bunu tartışmanın manası yok. :X
Manası var. Nagehan nasıl da yamuldu, zor durumda kaldı "kapatalım bu konuyu" dedi. Açılması gereken bir konu. Sürekli insanların yüzüne vurulması gereken bir konu. Vurursan işte Nagehan gibi saçmalar, boş yapar.

Didem Hanım sinirlendi, bu program İnce-Nagehan atışması değil dedi. :A @mrt-06

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy