İyi bari çökmemiş. Yoksa Show'un yarışması gibi 15 dakikada yayından kaldırılırdı mazallah.Kapıda kuyruk millet katılmak için.Uygulamasından 125 bin kişi oynamış izlerken.
![]()
İyi bari çökmemiş. Yoksa Show'un yarışması gibi 15 dakikada yayından kaldırılırdı mazallah.Kapıda kuyruk millet katılmak için.Uygulamasından 125 bin kişi oynamış izlerken.
![]()
İyi bari çökmemiş. Yoksa Show'un yarışması gibi 15 dakikada yayından kaldırılırdı mazallah.@mrt-06
Genel olarak güzel bir yarışma olmuş stüdyosu bayağı değişik. Umarım yükselir.Yabancı firmaya yaptırmışlar paraya kıyıp kaliteli.![]()
İlk sorular yine kolayı bence.![]()
FOX yarışmasına şiir yazılan ilk kanal oldu galiba az önce.Oralar kolay olsun.Şu jokerleri bi düzgün tanıtmadılar başında.
![]()
FOX yarışmasına şiir yazılan ilk kanal oldu galiba az önce.![]()
Bir prime-time'da izleyicilerin önünde yazıp okumak var bir de platonik olarak.Ben her gün yazıyorum.![]()
![]()
Bir prime-time'da izleyicilerin önünde yazıp okumak var bir de platonik olarak.
Bu arada Selçuk Yöntem iyi de Büyük Risk'in başlaması konusunda hala ısrarcıyım.![]()
Ne kadar itici kadındı iyi ki bilemedi de gitti. Kendini göstermeye gelmiş. Yapımcı/CEO olarak hiçbi dizime almazdımÇok kolay sorular ya bu bölüm ben katılsam Fox'u soymuştım.
Saç baş yoldurdu kız abi insan Zeki Müren'i, F12 tuşunu bilmez mi.![]()
Yıllardır yarışma izlerim genelde yarışmacıları severim bu kadına gıcık oldum ben de.Ne kadar itici kadındı iyi ki bilemedi de gitti. Kendini göstermeye gelmiş. Yapımcı/CEO olarak hiçbi dizime almazdım![]()
Yıllardır yarışma izlerim genelde yarışmacıları severim bu kadına gıcık oldum ben de.
Yüzü, mimikleri Ezgi Sertel'e benziyordu.![]()
Show capslerle, komik videolarla bir sezon ekmeğini yedi Star'a geçince resmen söndü kız reytinglerde de çöktü. Hiç üzülmediğim bir transferdi hatta kıza üzüldüm.Ezgi demişken Star onu da aldı ruhunu emdi.![]()
Hani oğlanın resmi yok muSelçuk da fırsattan istifade oğlana elleyip duruyor.Ama çok cahilmiş adam ya. İşte yakışıklılık her şey değil çocuklar.
@xBUGRAx @Forumdash @serhatt @Çiğdem-
Selçuk da fırsattan istifade oğlana elleyip duruyor.Ama çok cahilmiş adam ya. İşte yakışıklılık her şey değil çocuklar.
@xBUGRAx @Forumdash @serhatt @Çiğdem-
Ben bu programa katılacağıma KMOİ'ye katılırım daha kolay 15 bin kazanmak.Örümcek fobisi diye şarkı yaptı o kadar Ata Demirer pes.![]()