FOX'un Selçuk Yöntem'in sunumuyla ekranlara gelen yeni bilgi yarışması 'Milyonluk Resim' hakkında yorum ve paylaşımlarınızı bu konuda yapabilirsiniz.
'Milyonluk Resim' yeni bölümleriyle her Cumartesi 22.15'de FOX'ta!
Valla şuan içimden geçiyordum izlerken @xBUGRAx açsa da yorum yazsam diye. 😱
Ben stüdyoyu beğendim de Selçuk'un imajını beğenmedim birde şımarık şımarık hareketler yapıyor ağır sunsa daha iyi.Nasıl buldun ilk izlenim?Annem stüdyoyu karanlık buldu.
![]()
İzleyecektim de Seni Seven Ölsün'e geçtim. Zaten salı günü de yayınlanacakmış o zaman bakarım.![]()
Sinemada izlemiştim bir daha bakmak istedim. Televizyonun EPG'sinde görünüyor hatta 20.00'de de Badem Şekeri varmış yine.NTC Medya filmi izlenir mi sen de.Salı diye kim dedi? 😱
Ben stüdyoyu beğendim de Selçuk'un imajını beğenmedim birde şımarık şımarık hareketler yapıyor ağır sunsa daha iyi.![]()
Sinemada izlemiştim bir daha bakmak istedim. Televizyonun EPG'sinde görünüyor hatta 20.00'de de Badem Şekeri varmış yine.![]()
Kara Sevda izliyorum.Gençle genç oldu.Şimdi ağırlaştı.
Ay bir de izlemiş. 😱 Badem Şekeri tekrarı daha erken bekliyordum iyi.
TT olduk..@Yiğitt açtın mı.
![]()
Kara Sevda izliyorum.
FOX para verip TT yapmıştır![]()
Kara Sevda dizisini mi?Kara Sevda izliyorum.
FOX para verip TT yapmıştır![]()
Baştan başladım, 51. bölümdeyim.Kara Sevda dizisini mi?
Günde kaç kere izliyorsun?Baştan başladım, 51. bölümdeyim.![]()
Evdeysem 3-4, değilsem garanti 2Günde kaç kere izliyorsun?![]()
Ben dizi başladığı gün izlemeye başlamıştımEvdeysem 3-4, değilsem garanti 2
İzledin mi sen de?![]()
Şu ana kadarki sorular çok kolay. Katılsam yattığım yerden götürürmüşüm milyonları.@xBUGRAx
Gerçi sonlara doğru zorlaşıyor ama rahat 10-15 bin alınır. Galiba katılımı biraz daha arttırmak ve izleyiciye daha kolay benimsetmek için yapmışlar ben de aynı yöntemden gitmiştim.KMOİ'deki ilk sorular gibi biraz daha zorlanmalı bence de.![]()
Gerçi sonlara doğru zorlaşıyor ama rahat 10-15 bin alınır. Galiba katılımı biraz daha arttırmak ve izleyiciye daha kolay benimsetmek için yapmışlar ben de aynı yöntemden gitmiştim.![]()