Sağ olsun vefalı@vadikizi yokulugunu hiç hissettirmedi
Sağ olsun vefalı@vadikizi yokulugunu hiç hissettirmedi
Tatlım ben askerliği bitirdim Yalnız
Ben de öyle sanıyordum ama erken tahliyeTatlım ama dönüş tarihin Haziran olacaktı şuan kapalıyız giremezsin
Ben de öyle sanıyordum ama erken tahliye
Hapis gibi bir yerdi tabiHapistemiydin tahliye ne be
Sağ olsun vefalı
@Harunnn60 gidiyor sandım yüreğime inecekti 😱😱😱 @sokak sanati @xemrexxxBaşlıyoruz sezonu açtık @sokak sanati @Çiğdem-
Deniz'im güzel kalplim, neşe küpüm, enerji bankam
Yokluğun çok ama çok belli olacak. Senin azalan mesaj sayılarınla benimkide azaldı.
Yokluğunda forumda sana yazmaya devam edeceğim.
Seni tanıdığım için çok mutluyum. Özleneceksin ama arada görüşeceğimizi hissediyorum. Seninle olurda iletişim sağlayamazsam senin haberlerini kimden alacağımı biliyorum tanımadığım birinden
Seviliyorsun güzel dost <3
Arada görüşeceğimizi hissediyorum dedim yanılmadımNe güzel sözler bunlar merak ettim acaba kim yoksa askerlik şubesinden tanıdığın mı var kim kız
Senin askerlik ne Zaman belki @S.G.A.T. ile tertip olursunuz o çukur selimden sen fok balığı selimden bahseder dertleşirsiniz gece nöbetlerinde
Dediğim gibi ben askere ancak uzaylı istilası ordusuna giderim diğer ordular benim seviyemde değil @serhatt @mrt-06 @Harunnn60 @denizz19Hhaha Aaa asıl sen gitsende bir kafa dinlesek gerçi oradanda rahat bırakmızsın forumu telefondan girersin @denizz19 sana anlatır yine kurtulamayız
At at burası bağdATDediğim gibi ben askere ancak uzaylı istilası ordusuna giderim diğer ordular benim seviyemde değil @serhatt @mrt-06 @Harunnn60 @denizz19
Seni zaten jandarma alanında tutmazlar kı seni düşman tarafına salarlar oralarda dolaş derler 1-2 adam ezersin diyeBende milleti çiğnerim diye alınmasam keşke
AaA neredeyse maskemi düşürecektin ; kiloları yüzünden askere alınmayan destereye askerliği yapmayana kız verilmez ciğdemin babası da öyle diyor dedim o da zayıflama kampına gitmişti en son @serhatt @S.G.A.T. @mrt-06 @Forumdash @Dosi @vadikızı @cookies @xBUGRAx @Aserat @kerem @DarkLegenD
Aaa sonucta destere ile seni en iyi tanıyanlardanız @serhatt
KÜSTAHH!!!Seni zaten jandarma alanında tutmazlar kı seni düşman tarafına salarlar oralarda dolaş derler 1-2 adam ezersin diye
Destere zayıflamak için değil,babası zorla vermesin diye kaçtıAaa sonucta destere ile seni en iyi tanıyanlardanız @serhatt