Haziran'da Görüşmek Üzere!

Deniz'im güzel kalplim, neşe küpüm, enerji bankam :A
Yokluğun çok ama çok belli olacak. Senin azalan mesaj sayılarınla benimkide azaldı.
Yokluğunda forumda sana yazmaya devam edeceğim.
Seni tanıdığım için çok mutluyum. Özleneceksin ama arada görüşeceğimizi hissediyorum. Seninle olurda iletişim sağlayamazsam senin haberlerini kimden alacağımı biliyorum :A tanımadığım birinden :F
Seviliyorsun güzel dost <3

Ne güzel sözler bunlar merak ettim acaba kim :A yoksa askerlik şubesinden tanıdığın mı var kim kız :F
Arada görüşeceğimizi hissediyorum dedim yanılmadım :A
Tüm sözlerim geçerli enerji bankam hariç çünkü sen gittikten sonra benim enerjim çok fazla yükseldi burda :A Gelişinle azalmaz umarım :A

Şaka bir yanada çok güzel şeyler oldu hayatımda ve buda burdaki aktifliğime fazlasıyla yansıdı :Z. Zamanı gelince anlatırım :D

Senin askerlik ne Zaman belki @S.G.A.T. ile tertip olursunuz o çukur selimden sen fok balığı selimden bahseder dertleşirsiniz gece nöbetlerinde :A
Hhaha Aaa asıl sen gitsende bir kafa dinlesek gerçi oradanda rahat bırakmızsın forumu telefondan girersin @denizz19 sana anlatır yine kurtulamayız :A :A :A

@gözlemci Şişmanlar alınmıyor diyordu acaba yer cüceleridemi alınmıyor orada ayak altında çiğnenir başa bela olur diye @xemrexxx :A :A :A
AaA neredeyse maskemi düşürecektin ; kiloları yüzünden askere alınmayan destereye askerliği yapmayana kız verilmez ciğdemin babası da öyle diyor dedim o da zayıflama kampına gitmişti en son :A @serhatt @S.G.A.T. @mrt-06 @Forumdash @Dosi @vadikızı @cookies @xBUGRAx @Aserat @kerem @DarkLegenD