O zor biraz,hodrimeydan
Tek adamamı meydan okuyorsunO zor biraz,hodrimeydan![]()
Herkese,hepinize meydan okuyorumTek adamamı meydan okuyorsun![]()
Hadi ben yatıyorum cnm bugün yorulduk erken uykum geldi cicili bicili rüyalarHerkese,hepinize meydan okuyorum![]()
İYİ uykular canımHadi ben yatıyorum cnm bugün yorulduk erken uykum geldi cicili bicili rüyalar![]()
Meryem ne ara parladı kiBenim dizilerime dua edin ayoll
@xemrexxx in Meryemini Eşkiyam seninde Engin Öztürkünü Ertuğrulum yeniden parlattı
![]()
![]()
![]()
Star'ım düşük reytinge toleranslı olabilir ama bu kadar değil. Sezon ortası düşseydi erken biter yerine başka dizi konulurdu ona şükretsin fancıklar.FOX - Avşar - Cumartesi her şey bambaşka olabilirdi...![]()
O senaryoya rağmen çok bile dayandı
Ecünnülerin komutanlarını hallletmeye başladık yakında ecününnülerin köküne kibrit suyuBundan kolay kurtulamayacaksın hala zirvedeyiz![]()
Aahhahahahahh senin hayal dünyan ne geniş öyle,daha çok beklersinEcünnülerin komutanlarını hallletmeye başladık yakında ecününnülerin köküne kibrit suyu![]()
![]()
![]()
Forumda 2014 de fantastik dizi yazmıştım belki yine yazarımAahhahahahahh senin hayal dünyan ne geniş öyle,daha çok beklersin![]()
![]()
![]()
AMAN AMAN istemez kalsınForumda 2014 de fantastik dizi yazmıştım belki yine yazarım![]()
Ecünnülerle savasımızı konu ederizAMAN AMAN istemez kalsın![]()