Çukur 31.Bölüm Yorumları

Size erkek gibi erkek hemen yarın başlarsın artık :A :A :A @xemrexxx
medet.png
Bu var diye başlamaz belki :A

Bu hafta özet yokmuydu yaa? Açtiğimda başlamişti:T:

Sena'nın halüsinasyonlarıyla geçti bölüm resmen:T:

Bu sahneden sonra @Çiğdem- @destere yi temsilen aldığı ve fantezilerinde kullandigi 2metrelik oyuncak ayisina sarılıp ağlamış sümüklerini süre süre :A herkese good nightlar :))) @Forumdash @mrt-06 @Yiğitt @serhatt @Harunnn60 @S.G.A.T. @cookies @vadikızı @xBUGRAx @kerem @MasacRE- @Dosi @ömer karataş

Aaa bende ağladım ama sarılacak birini bulamadım :(

Bu hafta sonu sağlam güldürdün ama hadi Eyvallah :A:A
@S.G.A.T. çok fena yakalandı acaba nasıl sıyrılıcak :A :A :A

Ben 20:45te filan açtım Allah'tan :A Ama bişey yoktu. Sena odada ölü herifle konuşuyordu :A
O kadar paylaşım oldu,tabi instagram kullanmazsan bi halttan haberin olmaz :A
Aaa forum dısı yer beni ilgilendirmiyor birisi forumda haber vermesi lazımdı :A :A :A @serhatt

@Forumdash Sena sahneleri mola gibi eskiden reklamı beklerdi insanlar başka şeylerle ilgilenmek odadan çıkmak için şimdi Sena sahnelerinde bunu yapıyoruz işe yarıyor :A

Aaa forum dısı yer beni ilgilendirmiyor birisi forumda haber vermesi lazımdı :A :A :A @serhatt

@Forumdash Sena sahneleri mola gibi eskiden reklamı beklerdi insanlar başka şeylerle ilgilenmek odadan çıkmak için şimdi Sena sahnelerinde bunu yapıyoruz işe yarıyor :A
Harbiden öyle... Güya Sultan anaya baş kaldıracak, gelin kaynanaçekişmeli bi dizi olcak gibiydi ilk fragmanlarda:A