Boyle bir kutsal anneye anti olanı Allah elem keder çukurları ama düşürür de çıkartmaz forumdaki bazı kişiler gibiNeyse Meryem'e anti olmayacağım.![]()
Boyle bir kutsal anneye anti olanı Allah elem keder çukurları ama düşürür de çıkartmaz forumdaki bazı kişiler gibiNeyse Meryem'e anti olmayacağım.![]()
İçim gidiyor her defa bu fotoğrafa baktığımda.Boyle bir kutsal anneye anti olanı Allah elem keder çukurları ama düşürür de çıkartmaz forumdaki bazı kişiler gibi@vadikızı gibi kafasına şimşek duser de 20 cm kisaliverir @Çiğdem- gibi lanetlenir karadul olur @Yiğitt gibi kanalı bativerir @Dosi gibi ağzı yüzü yamulur @serhatt gibi Elizabeth kalır
haksız mıyım
@S.G.A.T. @xBUGRAx @MasacRE- @ozmoturk @Harunnn60 @Forumdash @cookies @kerem @DarkLegenD @Billy Kane @Aserat @YıldırıM Ekli dosyayı görüntüle 59588
Pazartesi günü ne işin var burada,dönsene mezarına artıkBoyle bir kutsal anneye anti olanı Allah elem keder çukurları ama düşürür de çıkartmaz forumdaki bazı kişiler gibi@vadikızı gibi kafasına şimşek duser de 20 cm kisaliverir @Çiğdem- gibi lanetlenir karadul olur @Yiğitt gibi kanalı bativerir @Dosi gibi ağzı yüzü yamulur @serhatt gibi Elizabeth kalır
haksız mıyım
@S.G.A.T. @xBUGRAx @MasacRE- @ozmoturk @Harunnn60 @Forumdash @cookies @kerem @DarkLegenD @Billy Kane @Aserat @YıldırıM Ekli dosyayı görüntüle 59588
Hepimize bişey bulmuşsun ama sen bu kadının fanı olduğun için en başta kaybettin,fanı olmaya devam edersenn de cehennemin dibini boylarsınBoyle bir kutsal anneye anti olanı Allah elem keder çukurları ama düşürür de çıkartmaz forumdaki bazı kişiler gibi@vadikızı gibi kafasına şimşek duser de 20 cm kisaliverir @Çiğdem- gibi lanetlenir karadul olur @Yiğitt gibi kanalı bativerir @Dosi gibi ağzı yüzü yamulur @serhatt gibi Elizabeth kalır
haksız mıyım
Sana elizabeth demişHepimize bişey bulmuşsun ama sen bu kadının fanı olduğun için en başta kaybettin,fanı olmaya devam edersenn de cehennemin dibini boylarsın
Artık zebaniler eşliğinde birlikte dedikodu yaparsınız![]()
Bazen bir kız çocuğu olmak istersin... @Çiğdem- @xemrexxxİçim gidiyor her defa bu fotoğrafa baktığımda.![]()
Yapma o kadar da değil
Eminim sen daha güzelsindir kanka ama fotoğrafa bakınca o hissiyat oluşuyor.Yapma o kadar da değil
Ben ondan güzelim be![]()
aaa bende imreneceğin bi foto paylaşırım istersenEminim sen daha güzelsindir kanka ama fotoğrafa bakınca o hissiyat oluşuyor.![]()
Aaa diss atmak herkese özgü bişey ne alakası var taklitle
Hadi sana özel olsa tamam da![]()
Tabi canım ben malımı bilmezmiyimHayatım diss yememek için blöf yapıyor boş ver onu![]()
Boyle bir kutsal anneye anti olanı Allah elem keder çukurları ama düşürür de çıkartmaz forumdaki bazı kişiler gibi@vadikızı gibi kafasına şimşek duser de 20 cm kisaliverir @Çiğdem- gibi lanetlenir karadul olur @Yiğitt gibi kanalı bativerir @Dosi gibi ağzı yüzü yamulur @serhatt gibi Elizabeth kalır
haksız mıyım
Tabi canım ben malımı bilmezmiyim![]()
Emre'ye cuk oturdu4. Kelimen çok güzel yakışmış cümleye![]()
Başka yakıştırma bulsaydın. Beni görmedinki yamulup yamulmadığını bilesinBoyle bir kutsal anneye anti olanı Allah elem keder çukurları ama düşürür de çıkartmaz forumdaki bazı kişiler gibi@vadikızı gibi kafasına şimşek duser de 20 cm kisaliverir @Çiğdem- gibi lanetlenir karadul olur @Yiğitt gibi kanalı bativerir @Dosi gibi ağzı yüzü yamulur @serhatt gibi Elizabeth kalır
haksız mıyım
Ben anlarimBaşka yakıştırma bulsaydın. Beni görmedinki yamulup yamulmadığını bilesin![]()