Sen dua et yaşamana izin veriyoruz çoktan fareler gibi ölmeyi hak ettin sen edepsiz.ssBenim dizilerime dua edin ayoll
@xemrexxx in Meryemini Eşkiyam seninde Engin Öztürkünü Ertuğrulum yeniden parlattı
![]()
![]()
![]()
Sen dua et yaşamana izin veriyoruz çoktan fareler gibi ölmeyi hak ettin sen edepsiz.ssBenim dizilerime dua edin ayoll
@xemrexxx in Meryemini Eşkiyam seninde Engin Öztürkünü Ertuğrulum yeniden parlattı
![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 ın @destere e yaptığı cenaze töreni gibi sende benim cenaze törenimle ilgilenirsin buna eminimSen dua et yaşamana izin veriyoruz çoktan fareler gibi ölmeyi hak ettin sen edepsiz.ss
Aaa sen yeter ki öl biz herşeyinle bizzat ilgileniriz@Harunnn60 ın @destere e yaptığı cenaze töreni gibi sende benim cenaze törenimle ilgilenirsin buna eminim![]()
![]()
@mrt-06 @serhatt @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt
Aaa teşekkürler hakkınız ödenmezAaa sen yeter ki öl biz herşeyinle bizzat ilgileniriz![]()
Bize dua et,bizden başka kimin varAaa teşekkürler hakkınız ödenmez![]()
![]()
![]()
@xemrexxx baya cenazenle ilgilenir şüphen olmasan@Harunnn60 ın @destere e yaptığı cenaze töreni gibi sende benim cenaze törenimle ilgilenirsin buna eminim![]()
![]()
@mrt-06 @serhatt @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt
Harem ağaları ile beraber gelir kutlamaya
Hhahaha Koktey kutlaması gibi cenazeHarem ağaları ile beraber gelir kutlamaya![]()
Benimde iyi kutlayacağımdan hiç şüphen olmasın
Cehennem azabı çektircez sana
Ben izin verir miyim kraliçem...
Kiz sen dansöz musun 😱Mezarının başında değil mezarın üstünde oynarız ayol![]()
Aaa pavyonda az oynamadım benKiz sen dansöz musun 😱