Sezon finalinde ölür zaten Kendini iyi parlattıYeter enginim üzerinden prim yapıp reytingleri yükseltmeyin.
Sezon finalinde ölür zaten Kendini iyi parlattıYeter enginim üzerinden prim yapıp reytingleri yükseltmeyin.
Engin'im her zaman parlaktı zaten. Siz kullandınız onu.Sezon finalinde ölür zaten Kendini iyi parlattı
Benim dizilerime dua edin ayollEngin'im her zaman parlaktı zaten. Siz kullandınız onu.
Gelecek sezon SAK sonunuzu getirecek, o huzur veriyor en azından.
Aman ne parlattını, haberim bile yoktu Engin'im bu diziye dahil olduğundan.Benim dizilerime dua edin ayoll
@xemrexxx in Meryemini Eşkiyam seninde Engin Öztürkünü Ertuğrulum yeniden parlattı
Taam coolsun .s
Taam coolsun .s
Hemen değiştir o avatarı!!!!!!!!!!!!!1111
20 Reytingi gördü daha ne bundan büyük başarı daha göremezAman ne parlattını, haberim bile yoktu Engin'im bu diziye dahil olduğundan.
Fazilet tüm oyuncularını patlattı mesela, haftalarca sosyal medyada ve reytinglerde zirvedeydi taam mı.
Ahahaha. Gidişi acayip kötü oldu. Özlüyor insan o günleri.Aaa bu adam böğürüyordu gülüyorduk
Babam daha bunları izlemiyor başka adamlar bulmuş onlara bakıyorAhahaha. Gidişi acayip kötü oldu. Özlüyor insan o günleri.
Bu program yeni hayvan türlerini keşfetti. Bilim adına çok büyük bir buluş kazandırarak..
Gerçekten o reytinglere inanıyor musun20 Reytingi gördü daha ne bundan büyük başarı daha göremez
Karadenizinkine inanmıyordum ama normale dönüyor yavas yavasGerçekten o reytinglere inanıyor musun
Dirilişinkine inanıyordun yaniKaradenizinkine inanmıyordum ama normale dönüyor yavas yavas
Yeni sezonun kış ayında yine 20 alacaklar Karadeniz bu oranları alamaz ama muhtemelen 2.sezon bitecekDirilişinkine inanıyordun yani
Sence haftada iki-üç saatlik bir dizi 4. sezonda 20 reyting alabilir mi? Düşün.
Reytingler tekrar şişirilirse yine 20 reyting alır tabii.Yeni sezonun kış ayında yine 20 alacaklar Karadeniz bu oranları alamaz ama muhtemelen 2.sezon bitecek
Aaa Kenanı hatırlatıp durma @ForumdashReyringler tekrar şişirilirse yine 20 reyting alır tabii.
Karadeniz sonunuz olacak, Kadın Edho'ya ne yaptıysa Karadeniz aynısını dirilişe yapacak.
Vehazin son.. Bir zamanlar Mehmed Bir Cihan Fatihi
Bu program yeni hayvan türlerini keşfetti. Bilim adına çok büyük bir buluş kazandırarak..