Elif benceKim ölecek acaba
Erkek ölür bence. Edip diyorum ben.Elif bence
4 kadının öleceğini veya bakasının ölebileceğini hiç sanmıyorum,zaten herkes yatak odasına geliyo o kargaşada biri düşüyor o da Eliftir
Edip ölürse de hiç bir etkisi olmaz hatta Merve dışında kim ölürse ölsün bi etki yaratmıyacakErkek ölür bence. Edip diyorum ben.
Elif ölürse hiçbir etkisi olmaz diziye zaten konuk oyuncu.
Serhan ölse olay olur
4lü kadın da ölmeyeceği için hiç mi hiç heycanlı değil Erkekler ölse bile videoda yere düşen kişinin popo bölgesi belli oluyor Gayet kadınsı bi popo Hee kadınsı hatlara sahip erkek biri geldiyse diziye bilememYaylanın bir kadını bogazlayacagini sanmıyorum bence Edip ölür ama umarım sürpriz yaparlar bence bir kişi olsun üstüne biri daha ölsün ; ilk ölenin cinayeti ikinci ölene yıkılsın @Ahmed @kerem @Çiğdem- @Forumdash @Aserat @Harunnn60
Edip I oldursunler sonra da Elif'i geçmişteki olaylarri bahane ederek elif oyayı öldürmeye çalıştı ama ecipi öldürdü biz de camdan attık elifi desinler4lü kadın da ölmeyeceği için hiç mi hiç heycanlı değil Erkekler ölse bile videoda yere düşen kişinin popo bölgesi belli oluyor Gayet kadınsı bi popo Hee kadınsı hatlara sahip erkek biri geldiyse diziye bilemem
Star'da avlu dizisi varhatırlatırım Başka hapishane dizisine gerek yok (biz derken 4lüyü kast ettin heralde)Edip I oldursunler sonra da Elif'i geçmişteki olaylarri bahane ederek elif oyayı öldürmeye çalıştı ama ecipi öldürdü biz de camdan attık elifi desinler