Jet Sosyete'nin final yapacağına iddialarının ardından Gülse Birsel'den cevap geldi.
Milliyet gazetesi yazarı Sinan Biçici, geçen haftaki yazısında "Gülse Birsel ve BKM, ‘Jet Sosyete’de umduğunu bulamadı. Önümüzdeki sezon olmayacak diye duydum. Dizi süreleri kısaldığında, Gülse de biraz dinlenip yeni hikayelerle geldiğinde yine iyi işler yapacaktır. Ama ‘Aile Arasında’nın devam filmi için hazırlıkları sürüyor, bu yaz çekilecek. İlk film, 5 milyon gişe yapmış ve beğenilmişti, devam olmaması imkansızdı zaten. Yenisinden de yine bir gişe rekoru bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.
Biçici, bugünkü yazısında ise Birsel'in kendisine verdiği cevaba yer verdi:
"Geçen haftaki yazımda “Jet Sosyete gidiyor, ‘Aile Arasında 2’ geliyor” şeklinde duyum aldığımı yazmıştım. 'Gülse Birsel ve BKM, ‘Jet Sosyete’den umduğunu bulamadı ama ‘Aile Arasında 2’ ile yeni bir rekor gelebilir' demiştim. Birsel de bana yanıt verdi. ‘Jet Sosyete’den de umduklarını sevinçle bulduklarını, dizinin bitmeyeceğini, filmin çekimlerinin de olmayacağını söyledi. Aldığım duyuma güveniyorum ben. Ama madem cevap hakkı doğduğunu düşünmüş ve yanıt vermiş, bana da buraya yazmak düşer."
10 Haziran'da sezon finali yapacak olan Jet Sosyete, yeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de Star'da!