İyice uzaklaştı Total izleyicisi diziden. Muhtemelen bu reytinglerden sonra Atatürk hamlesi de gelmeyecek.
Koskoca Boran Kraliyetinin Sultanı kim sen kim bi had bil
Şu @xemrexxx in destere ile çiğdem diye paylaştığı dizi kalmayınca yüzünü merak ediyorumKelleni alırız
Finalde görseydik Atatürkü keşke @mrt-06İyice uzaklaştı Total izleyicisi diziden. Muhtemelen bu reytinglerden sonra Atatürk hamlesi de gelmeyecek.
Öyle bişey olmayacak daha çok beklersinŞu @xemrexxx in destere ile çiğdem diye paylaştığı dizi kalmayınca yüzünü merak ediyorum
Her şeye ikimizi bulaştırıyor sanırım büyük boşluğa düşer öyle bir şey olursa @xemrexxxÖyle bişey olmayacak daha çok beklersin
Biz olmazsak köpekler güler halineHer şeye ikimizi bulaştırıyor sanırım büyük boşluğa düşer öyle bir şey olursa @xemrexxx
Aaa destere gibi bir gün bizde geberebiliriz zaten hayatın kanunuO zaman forumdan gidelim de gebersin
Bende gidebilirim her anAaa destere gibi bir gün bizde geberebiliriz zaten hayatın kanunu
Aaa daha dur sen yeni başlıyorsun hemen nereyeBende gidebilirim her an
ASKEREAaa daha dur sen yeni başlıyorsun hemen nereye
Asker bahanesiyle @S.G.A.T. ile nereye gidiyorsunuz siz bakayım birlikte aynı zamanda 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60ASKERE
YURT dışına evlenmeye gidiyoruzAsker bahanesiyle @S.G.A.T. ile nereye gidiyorsunuz siz bakayım birlikte aynı zamanda 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60
Bu avatarın yoldan çıakrıcağını biiyordum @S.G.A.T. ı ama bu kadar erken sanmıyordumYURT dışına evlenmeye gidiyoruz
Ben evde kalmaktan kurtuldum diye çatladın kıskançlıktanBu avatarın yoldan çıakrıcağını biiyordum @S.G.A.T. ı ama bu kadar erken sanmıyordum