Onu kim sevsin acabaevet aynen çiğdem sevmiyodu onu
Onu kim sevsin acaba
aa beni katmayın lütfenTüm forumcak seviyoruz cadımızı ya
Aaa duysun ablam ondan mı korkacamDuymasın sen Çiğdem
Aaa duysun ablam ondan mı korkacam
Normalde de ütülüyor zaten hiç rahat durmuyor kiÇenesiyle başını ütüler demedi deme
Normalde de ütülüyor zaten hiç rahat durmuyor ki
Temel dedem reytinglerde Tayyip'e fark atmış hemde üç kategoride de. Tayyip'ten fazla izlenemez diyenler nerde? @Maskeli Fedai @Forumdash
Hemde iki tane 10+ reytinglik işin karşısında adam bu oranları aldı Tayyip boşlukta geçemedi. Temel dede forever. @xBUGRAx @Çiğdem- @S.G.A.T. @xemrexxx @Harunnn60
Temel dedem reytinglerde Tayyip'e fark atmış hemde üç kategoride de. Tayyip'ten fazla izlenemez diyenler nerde? @Maskeli Fedai @Forumdash
Hemde iki tane 10+ reytinglik işin karşısında adam bu oranları aldı Tayyip boşlukta geçemedi. Temel dede forever. @xBUGRAx @Çiğdem- @S.G.A.T. @xemrexxx @Harunnn60
Temel bey Erdoğanı Ertuğrulumda Karadenize reyting dersi vermiş @Forumdash @xemrexxx @serhattRTE, reyting sonuçlarına bakıp sarayda çıldırıyor olabilir şuan.
Tam tersi olmasın o
Tam tersi olmasın o
Aaa diğer gruplarda işi bitti daha ilk senesinden Karadenizin Ertuğrulum muhteşem reytingleri hala devam ediyorKaradeniz yükselmiş AB'deki fark çook azalmiş @Çiğdem- Karadeniz düşecek düşecek derken Diriliş düşüp Karadeniz'e yaklaşiyor Fatih en çok Dirilişi yedi demiştim bacıma Gerçi genel olarak söylüyorum Fatihi en çok izleyen kesim iktidarı destekleyenler Dirilişide aynı kesimizlediği için pek yadırgamıyorum ortaya çıkan sonuçlari
Meral'in çıktığı hafta daha da çöker Diriliş @mrt-06
Ben Tayyip geçer mi dedim? Tayyip dedüşük reyting alır dedim. Ben Temel ve ince'yi karşilaştirarak İnce'den daha düşük alır dedim. Nitekim görüyorsun Temel düşük almiş İnce'ye göre
Tayyip eğer geçmek istiyorsa Karadeniz'in final haftası atv'ye çıkarsa yüksek alır dedim mesajı düzenlemedim etmedim Duruyor orda....
https://fav10.net/forum/threads/hangi-liderin-katılacağı-seçim-Özel-programı-daha-Çok-İzlenir.279020/#post-3350245
Yeni senede yeni dizilere yelken açarım belki belli değil. Sen aynı bataklıkta boğul şimdilik dizinin arkasındayım Karadeniz yarişi önde götürüyor senin dizin nal topluyorSiz ilk seneden bittiniz ayoll Ertuğrulum seneye yine aynı reytingler devam
Sen çatlasan da patlasan da havası söndü dizinin oh olsunAaa diğer gruplarda işi bitti daha ilk senesinden Karadenizin Ertuğrulum muhteşem reytingleri hala devam ediyor
Bir totelleri var ama gelecek sezon oda düşer , Ertuğrul kış ayında yine klasik reytingleri alır biz düşmüyoruz
Yeni senede yeni dizilere yelken açarım belki belli değil. Sen aynı bataklıkta boğul şimdilik dizinin arkasındayım Karadeniz yarişi önde götürüyor senin dizin nal topluyor
Ogeday geldi diziyeSen çatlasan da patlasan da havası söndü dizinin oh olsun