FF Sorgu Odası-Hafta 71-Sorgudaki İsim S.G.A.T.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?

Alenen adama ilgi arsızı diyorsun :A @Harunnn60

Sen @Harunnn60 bana yaparkan gazlıyordun aynı durumda sana gülüyorum işte ayoll :A :A :A

Bu konu uzar gider neyse ben yatıyorum yarın bir destan da ben yazacağım @Harunnn60 a :A

@S.G.A.T. yoracağız bu hafta :A Uzun uzun yazdıracğaız :A Parmaklar yorulacak bizim için :A

Eğitim durumun-yaşın nedir
Tecil ettirmeyi hiç düşünmedin mi

Kıbrıs dışında her yerde güzel askerlik yapacağını düşünüyorum :A

BHND :A
Yer belli değil. :A

Seni de uzun zamandır tanıyorum aslında uzun yıllardır bizimlesin, fazla denk gelemesek de genellikle fikirlerimiz uyuşuyordu, hatırlıyorum. Kısa süreli konuşmalarımız 6 yıllık süreçte hep olmuştur. Ama ne zaman gidip gelsem senin burada olduğunu biliyordum, bu da bizden, konuşulacak biri var hissi veriyor hep bana. Yeni bir ortama girdiğinde tanıdık birini görmek nasıl güzel hissettiriyorsa bu da o işte galiba. Bu sefer foruma gelişimde seni en yakından tanıdım. Öz güvenine hastayım en başta. :A Çoğu kişide de az çok var da sendeki o gösteriş ne öyle :A Öz güveninin bu kadar yüksek olup da üst kalitede mütevazi karaktere sahip olman da ayrı bir güzel. Seninle her yere gidilir, her yere uyum sağlarsın muhtemelen. Gezeriz, tozarız, eğleniriz. Pek kavga ettiğini falan da görmedim forumda, muhtemelen her yerde öylesindir. Kafa adamsın, her zaman arkadaş olabiliriz. Hakkında eleştirim yok neredeyse, bazen gereksiz sinirlendiğini görüyorum ama arkada ne konuşuluyor bilmiyorum. Muhtemelen konuşulan şeylerden haberin oluyor bu yüzden sinirleniyorsun. Tartışmalarından bu anlaşılıyor. Saf değilsin kesinlikle, şu zamanlarda saflık işe yarıyor mu ki dersen yaramıyor zaten. :( İyi bir kalbe sahipsin, esprilerin bazen güldürmese de güzel :D Neden bu kadar eleştiri alıyorsun pek anlam veremiyorum. Benim gördüğüm kimseye büyük zararın yok çünkü. İnşallah bir gün realde de seni görme şansım olur kardeşim, seni gerçekten seviyorum. Umarım sen de hakettiğin güzel hayatı yaşarsın.

Hayırlı olsun canım askerliğin. Hakkını helal et kardeşim.:bhr:

BHND şsöyle.:A
Eyvallah, helal olsun sen de helal et kardeşim.
İlk geldiğin dönemi hatırlıyorum. Yeni yeni arkadaşlıklar kurmaya başlamıştın, ilginç nickinle dikkat çekiyordun. Çok düzgün türkçen, kaliteli yorumların vardı. Farklı bir havadaydın. Tesadüfen o aralar forumda ben de aktiftim. Güzel sohbetlerimiz oldu özelden. Sana forumu tanıtmak hoşuma gidiyordu. :D Nickimin açılımını ilk sana söylemiştim mesela. Sonralar ben forumu bıraktım, sen yoluna devam ettin. şahlandın, yükseldin süper moderatör oldun, bir çok bölümde başarılı işler yaptın. Forumun en önemli üyelerinden biri haline gelmiştin. Ben her foruma geldiğimde mesaj sayının daha fazla yükseliyordu, fazla süre geçmeden artık forumun en kıdemli üyelerinden biriydin. Ayda 1 kere foruma uğradığım zamanlarda (2015 gibi) bir kaç tartışmana şahit oldum. Sebebini pek anlayamadım açıkçası. Sonradan anladım senin tartışmaların farklıymış, bir kısmı özelden geçtiğinden pek anlaşılır değilmiş. :A "Özel mesajların efendisi" olduğundan o ara haberdar oldum. :D
Farklı biri gibi görünüyorsun, forumun Okan Bayülgen'i olduğun söylenebilir. Bazen işin tadı kaçıyor, insanların kalbini kırıyorsun. Keşke o sırada sınırlarını koysan ve buna dikkat etsen. Bunları yanında kesinlikle yılanlık yakışıyor sana. :A Forumda esprili gönderme yapabilen bir kaç üyeden birisin. Zamanında Face'te sayfa açsaydın fenomen olabilirdin. :A İyi bir insan olduğundan şüphem yok kesinlikle. Hiç bir zaman da olmadı.
Seni tanıdığım için memnunum kardeşim İnşallah seninle de bir günde gerçekten hayatta tanışabiliriz. Kendine iyi bak. :D

Eyvallah, helal olsun sen de helal et kardeşim.
İlk geldiğin dönemi hatırlıyorum. Yeni yeni arkadaşlıklar kurmaya başlamıştın, ilginç nickinle dikkat çekiyordun. Çok düzgün türkçen, kaliteli yorumların vardı. Farklı bir havadaydın. Tesadüfen o aralar forumda ben de aktiftim. Güzel sohbetlerimiz oldu özelden. Sana forumu tanıtmak hoşuma gidiyordu. :D Nickimin açılımını ilk sana söylemiştim mesela. Sonralar ben forumu bıraktım, sen yoluna devam ettin. şahlandın, yükseldin süper moderatör oldun, bir çok bölümde başarılı işler yaptın. Forumun en önemli üyelerinden biri haline gelmiştin. Ben her foruma geldiğimde mesaj sayının daha fazla yükseliyordu, fazla süre geçmeden artık forumun en kıdemli üyelerinden biriydin. Ayda 1 kere foruma uğradığım zamanlarda (2015 gibi) bir kaç tartışmana şahit oldum. Sebebini pek anlayamadım açıkçası. Sonradan anladım senin tartışmaların farklıymış, bir kısmı özelden geçtiğinden pek anlaşılır değilmiş. :A "Özel mesajların efendisi" olduğundan o ara haberdar oldum. :D
Farklı biri gibi görünüyorsun, forumun Okan Bayülgen'i olduğun söylenebilir. Bazen işin tadı kaçıyor, insanların kalbini kırıyorsun. Keşke o sırada sınırlarını koysan ve buna dikkat etsen. Bunları yanında kesinlikle yılanlık yakışıyor sana. :A Forumda esprili gönderme yapabilen bir kaç üyeden birisin. Zamanında Face'te sayfa açsaydın fenomen olabilirdin. :A İyi bir insan olduğundan şüphem yok kesinlikle. Hiç bir zaman da olmadı.
Seni tanıdığım için memnunum kardeşim İnşallah seninle de bir günde gerçekten hayatta tanışabiliriz. Kendine iyi bak. :D

Forumu 6 ay bırakmasam şuan admin bendim yani onu demek istiyorsun.:A

Çakma Merveler çatlamıştır bu yorumdan sonra:A
@kerem @Harunnn60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...