Çıkıntılık yapıp beğenmeyeceğinden korkmuştum ama beğenmene sevindim.. Sonrakiler daha güzel. Bence yeni sezona değil sezon finaline yetişmeye çalış.1.bölüm yorumlarım..
Dizi ilk bölüm için bence gayet güzeldi. Karakterlerin pek çoğu rolünü çok iyi sırtlamış kaldı ki en çok beğendiğim roller Gülse - Hasibe - Derya ve şu Sarp'ın sevgilisi karakterin adını unuttum ama bayagi başarılıydı.
Güzel espriler vardı dizide yine total dizilere gönderme mevcut bu da Gülsenin dizi klişesi ama beğendim 2.bölümü indirince ya da 8 gün sonra eve dönünce izlerim
@Aserat
Birse değil Gülse.Gizemm sen çok tatlısınnnn Birse kendi bile gülmüş kendine yaa
Birse değil Gülse.
Bu hafta yeni bölüm yok dimiÇıkıntılık yapıp beğenmeyeceğinden korkmuştum ama beğenmene sevindim.. Sonrakiler daha güzel. Bence yeni sezona değil sezon finaline yetişmeye çalış.
Çok geç cevap verdiğimin farkındayım ama evet yoktu.Bu hafta yeni bölüm yok dimi
O kadar da değil ama uyuz etti beni.aaa hadsize bak Gülse karşı cevap vermeli
Her seferinde diziyi gömmeye çalışıyor,bence vermeli cevabınıO kadar da değil ama uyuz etti beni.
Özcan Deniz dizisi izliyor zaten pek ciddiye almaya gerek yok.Kanal D'de olsa savunurdu.
Dudaklara bak ne hale gelmiş