@kerem in seni aldatması kötü ama @DarkLegenD ile aldatması bu daha kötüSinirlendim@kerem
Ne alakası var canım. Benimle takılan adamın kalitesi yükselir, yaşam standartı uçar.
Herkes hakettiğini yaşar,Kereme verdiği değerin ondan birini bana verseydi sırtımda taşırdım
Kendi boynuzlarını görmüyor
Herkes hakettiğini yaşar,Kereme verdiği değerin ondan birini bana verseydi sırtımda taşırdım
Aaa zaten iyice zıvanadan çıktı bu forum kim kiminle belli değil ayollNe alakası var canım. Benimle takılan adamın kalitesi yükselir, yaşam standartı uçar.
@kerem duy.Herkes hakettiğini yaşar,Kereme verdiği değerin ondan birini bana verseydi sırtımda taşırdım
Dallasa döndü beAaa zaten iyice zıvanadan çıktı bu forum kim kiminle belli değil ayoll![]()
![]()
![]()
Hee duy duy diyosun bana hiç bi ışık yakmıyorsun aklın fikrin hep onda
Sen duyma diyor sanırımHee duy duy diyosun bana hiç bi ışık yakmıyorsun aklın fikrin hep onda
Size ne oluyor ya? Bu forumda en çok insan sevgisi taşıyan adam benim, haddinizi bilin.
Bakırköye doğru yol alacaksın gibi bu gidişleSize ne oluyor ya? Bu forumda en çok insan sevgisi taşıyan adam benim, haddinizi bilin.
Ortalık karıştı, yarın adminliğim açıklanırsa hiç şaşırma ahahahaha.Aaa zaten iyice zıvanadan çıktı bu forum kim kiminle belli değil ayoll![]()
![]()
![]()
Orası nereye çıkıyor? Tehlikeli yerlere sokmayın beni.
@mrt-06 Emekli durumda ondan onay al Adminliğe çıkOrtalık karıştı, yarın adminliğim açıklanırsa hiç şaşırma ahahahaha.
Bazinga nickli kişiyi 1 dakikada yere sererim, o sorun değil. Tek sorun her defasında yolumu kesen entrikacı @Yiğitt .@mrt-06 Emekli durumda ondan onay al Adminliğe çık![]()
![]()
Tabi Bazinga diye komik nickli birisi geldi sana rakip olabilir
![]()
![]()
@Harunnn60
Orası nereye çıkıyor? Tehlikeli yerlere sokmayın beni.