Ben hiç tutmaz diyordum, gerçekten şaşırttı.Gerçektenmi ben tutacağını düşünüyordum böyle Dirilişi geçeceğini hiç düşünmemiştim![]()
Tüm Türk dizileri diyeceğim ama olmayacak. Hepsi halkın zevkine göre yapılmış diziler.
İlk 11 bölümü için Game of Thrones, İlk 7 bölümü için SuperNatural, İlk 7 bölümü için Lost.
Ayrıca The Walking Dead'in 1. sezonunun nasıl 'en iyi sezon' olarak kabul gördüğünü de anlamadım. Bu olay da şaşırtıcı olarak yerini alabilir listemde.
Malum yerleri boşuna kalınlaştırmışım, peki.Dizilerden anlama oranın
Ben hiç tutmaz diyordum, gerçekten şaşırttı.![]()
Tüm Türk dizileri diyeceğim ama olmayacak. Hepsi halkın zevkine göre yapılmış diziler.
İlk 11 bölümü için Game of Thrones, İlk 7 bölümü için SuperNatural, İlk 7 bölümü için Lost.
Ayrıca The Walking Dead'in 1. sezonunun nasıl 'en iyi sezon' olarak kabul gördüğünü de anlamadım. Bu olay da şaşırtıcı olarak yerini alabilir listemde.
Aaa bu Kel kafa Supernaturala laf etmiş 14.sezona girecez @Forumdash icabına bakar onunbir insan tek mesajla aynı anda kaknemler ve overrop imdb dizileri sevici @bazinga ve @Aserat ı; totalin dipleri @mrt-06 ile @denizz19; tek dizi izleme kriteri meme olan @Çiğdem- le @Forumdash ı nasıl hedef alabilir 😱 tebrikler panpa![]()
İnsanın içi kötü olunca düşünceleri de kötü olurmuş. @kerem güzel laf, kabul et.Oo sen bayağı kötü düşünmüşsün ya
Kendini deşifre ettiğin için teşekkür ederim. İdamdan önceki son sözlerin bunlar.İnsanın içi kötü olunca düşünceleri de kötü olurmuş. @kerem güzel laf, kabul et.
Bir şey değil canım. Son isteğin nedir diye sormayacak mısın?Kendini deşifre ettiğin için teşekkür ederim. İdamdan önceki son sözlerin bunlar.
Sirarsam cevabın ne olur?Bir şey değil canım. Son isteğin nedir diye sormayacak mısın?
Dis yarışmasında rakibimsin ama dayanamadım ben de bir olmamış attım bu zevksizliğineTüm Türk dizileri diyeceğim ama olmayacak. Hepsi halkın zevkine göre yapılmış diziler.
SuperNatural öyle böyle değil, sürekli aynı işleyiş.Dis yarışmasında rakibimsin ama dayanamadım ben de bir olmamış attım bu zevksizliğine@Dosi
Bu arada Supernatural için katılıyorum onu da belirteyim, yabancı diziler içinde tek haklı olduğun nokta orası![]()
Sen sor, beklediğin cevabı vermeyeceğim.Sirarsam cevabın ne olur?
Son isteğin nedir?Sen sor, beklediğin cevabı vermeyeceğim.
Hak dine dönmen. Gel özele son kez ayin düzenleyelim seninle beraber.Son isteğin nedir?