- Reaksiyon puanı
- 10,205
- Puanı
- 1,060
Sınıflar arası çekişme, Modern taht kavgaları, Aşk, Sadakat ve tabi ki Matmazel'in naifliği.
Sınıflar arası çekişme, Modern taht kavgaları, Aşk, Sadakat ve tabi ki Matmazel'in naifliği.
Behlülün kaslarını unuttunSınıflar arası çekişme, Modern taht kavgaları, Aşk, Sadakat ve tabi ki Matmazel'in naifliği.Aşk-ı Memnu'ya laf yok
![]()
Sınıflar arası çekişme, Modern taht kavgaları, Aşk, Sadakat ve tabi ki Matmazel'in naifliği.Aşk-ı Memnu'ya laf yok
![]()
Pusu varkan bunu izleyenlerin o dedikleriniz için baktığını sanmıyorum benim dediklerim daha izlenir kanıtlarBehlülün kaslarını unuttun![]()
Herşeyi için izliyordum benPusu varkan bunu izleyenlerin o dedikleriniz için baktığını sanmıyorum benim dediklerim daha izlenir kanıtlar![]()
![]()
![]()
Pusu varkan bunu izleyenlerin o dedikleriniz için baktığını sanmıyorum benim dediklerim daha izlenir kanıtlar![]()
![]()
![]()
Pusunun da hakkını yiyemeyiz o dönem iyiydi gerçekten. Ben de genellikle Vadi izliyordum zaten.Herşeyi için izliyordum ben
4 4lük bi diziydi![]()
Pusunun da hakkını yiyemeyiz o dönem iyiydi gerçekten. Ben de genellikle Vadi izliyordum zaten.Sonralar Aşk-ı Memnuya kaydık.
![]()
Aaa kendide Pusu izliyormuş bur da asıl kendisi boş gürültü yapıyor ayollHerşeyi için izliyordum ben
4 4lük bi diziydi![]()
Vadinin tek bir bölümünü bile izlemedim ve hiç pişman değilimPusunun da hakkını yiyemeyiz o dönem iyiydi gerçekten. Ben de genellikle Vadi izliyordum zaten.Sonralar Aşk-ı Memnuya kaydık.
![]()
Sen gördün demekAaa kendide Pusu izliyormuş bur da asıl kendisi boş gürültü yapıyor ayoll![]()
![]()
Zaten vadici tipi var sen de hele serhat bir görsün seni![]()
![]()
![]()
Sen ifşa et şunuSgat kendisi kaşındı şimdi uğraşsın![]()
![]()
![]()
Bulunca link at banaDuruyor galiba bilmiyorum @Ahmed le röportaj yapmıştık geçen yazArama motoru da çalışmıyor bulunmaz şimdi
![]()
Bulunca link at bana![]()
Ayoll kendisinimi bulamıcakDuruyor galiba bilmiyorum @Ahmed le röportaj yapmıştık geçen yazArama motoru da çalışmıyor bulunmaz şimdi
![]()
AAA yok yapmaz öyle bi kahpelikAyoll kendisinimi bulamıcakSeni başından atıyor
![]()
![]()
![]()
Googledan aradım buldumKıllandım şimdi senden belki de bana göstermek istemiyon![]()
Googledan aradım buldumÖyle gereksiz takıntılarım yok
https://fav10.net/forum/threads/İtiraf-ediyoruz-yaz-2-bölüm-17-07-2017.269769/
Aaa bur daKıllandım şimdi senden belki de bana göstermek istemiyon![]()