ne mezarlığı be utanç müzesi yaptırıcaz destere ile sanaBir mezarlık yaptırırsınız bize artık forumda![]()
![]()
![]()
ne mezarlığı be utanç müzesi yaptırıcaz destere ile sanaBir mezarlık yaptırırsınız bize artık forumda![]()
![]()
![]()
Tabi canım baş köşeye![]()
Azıcık kıymet bilin ayoll ülkelere açılmayıp size adadık kendimizine mezarlığı be utanç müzesi yaptırıcaz destere ile sana![]()
Sen bizim kıymetimizi bil seni adam yerine koyup konuştuuğumuz içinAzıcık kıymet bilin ayoll ülkelere açılmayıp size adadık kendimiziGerçi rezil olma ihtimalimizde etkiliydi ama olsun
siz kıymet bilin yinede
![]()
![]()
![]()
sanki burada rezil olmadınız ayol sizin sevişirken çıkardığınız seslerden dolayı forumda birçok kişi @Harunnn60 @vadikızı @denizz19 @eskici @gözlemci @Darkleqend gibi isimler kafayı yediAzıcık kıymet bilin ayoll ülkelere açılmayıp size adadık kendimiziGerçi rezil olma ihtimalimizde etkiliydi ama olsun
siz kıymet bilin yinede
![]()
![]()
![]()
O sesleri ben de duysam ben de kafayı yerdimsanki burada rezil olmadınız ayol sizin sevişirken çıkardığınız seslerden dolayı forumda birçok kişi @Harunnn60 @vadikızı @denizz19 @eskici @gözlemci @Darkleqend gibi isimler kafayı yedidaha nolsun
@mrt-06 @serhatt @cookies @Forumdash
ay neyse hadi ben kaçtım başka bir gün görüşmek üzere dedikodumu yapmayın yolarım siziO sesleri ben de duysam ben de kafayı yerdim![]()
sanki burada rezil olmadınız ayol sizin sevişirken çıkardığınız seslerden dolayı forumda birçok kişi @Harunnn60 @vadikızı @denizz19 @eskici @gözlemci @Darkleqend gibi isimler kafayı yedidaha nolsun
@mrt-06 @serhatt @cookies @Forumdash
Hhaha tvbe tövbe ses mes yok şunun algısına inanma artık yeni üye değilsin ayollO sesleri ben de duysam ben de kafayı yerdim![]()
Namazı kıl da öyle yatay neyse hadi ben kaçtım başka bir gün görüşmek üzere dedikodumu yapmayın yolarım sizi@Çiğdem- hayırlı sabahlar rüyanızda parlakları görürken bir anda destere çıksın ortalığa inşallah
![]()
Bu kadar insana mı inanayıım sana mıHhaha tvbe tövbe ses mes yok şunun algısına inanma artık yeni üye değilsin ayoll![]()
![]()
![]()
Namazı kıl da öyle yat![]()
Namaz kılacak adamı buldun Okadar günahı namazda temizlemez malesefay neyse hadi ben kaçtım başka bir gün görüşmek üzere dedikodumu yapmayın yolarım sizi@Çiğdem- hayırlı sabahlar rüyanızda parlakları görürken bir anda destere çıksın ortalığa inşallah
![]()
OLSUN azaltır en azındanNamaz kılacak adamı buldun Okadar günahı namazda temizlemez malesef![]()
![]()
![]()
5 Vakit yok onada bir gün başlarız inşOLSUN azaltır en azından
Sen kıldın mı![]()
Beni örnek al ve başla5 Vakit yok onada bir gün başlarız inş![]()
İnş cnm örnek almayı düşünüyorumBeni örnek al ve başla![]()
Alırsan cennettesinİnş cnm örnek almayı düşünüyorum![]()
Diğer konularda da alırsan evde kalmaktan kurtulursunDiğer konularda değil tabi![]()
![]()
![]()
Asıl ozaman gerçekten evde kalırım beeDiğer konularda da alırsan evde kalmaktan kurtulursun![]()
Hayır kızAsıl ozaman gerçekten evde kalırım bee![]()
![]()
![]()
Sen öyle yap ayoll edepsiz diyincede kızıyonHayır kız
Adamdan hamile kalacan sonra mecbur kalacak seninle evlenmeye aklını kullansana![]()