batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,281
- Puanı
- 1,061
Fatih bu performansta devam ederse Temel dede kalp krizi geçirir
Bu adamda bir nur yüz var gerçekten ama şu tuttuğu ideoloji pek güvenmiyor.
Muharrem Bey ''Son yılların en iyi ismi'' dedi deden için.
Bastonunu kafasına geçirdi mi görür o Fatih.Fatih bu performansta devam ederse Temel dede kalp krizi geçirir![]()
![]()
Şu çirkin adamları araya katmasan güzel çocuksun.
Yok döneklik edeceğini sanmam bu saatten sonra, eğer ondan çekiniyorsan.Bu adamda bir nur yüz var gerçekten ama şu tuttuğu ideoloji pek güvenmiyor.Yinede bakacağım haftaya.
![]()
Evet yıldızı dedi.Muharrem Bey ''Son yılların en iyi ismi'' dedi deden için.
Devlet Bahçeli için de ''başarısız'' dedi.![]()
Erdoğan için de ''emekliliğine hazırlanıyor'' dedi.Yok döneklik edeceğini sanmam bu saatten sonra, eğer ondan çekiniyorsan.
Evet yıldızı dedi.Doğu Perinçek için de yorumsuz dedi.
![]()
Beni beğeneceksen bu halimle beğen.Bastonunu kafasına geçirdi mi görür o Fatih.
Şu çirkin adamları araya katmasan güzel çocuksun.
Yok döneklik edeceğini sanmam bu saatten sonra, eğer ondan çekiniyorsan.
Evet yıldızı dedi.Doğu Perinçek için de yorumsuz dedi.
![]()
Erdoğan için de ''emekliliğine hazırlanıyor'' dedi.![]()
![]()
Sen profilindeki gibi duvara benziyorsun.Demirtaş espritüel imiş. Ben kadar olamaz.
Evet mizahı iyi bir siyasetçiydi, Salı konuşmaları beni hep güldürmüştür.Demirtaş espritüel imiş. Ben kadar olamaz.
Bu sefer olacak gibi ya sanki, ne dersin.Erdoğan için de ''emekliliğine hazırlanıyor'' dedi.![]()
![]()
Bir gün avatarımın otoritesine boyun eğip elimi öpeceksin.Sen profilindeki gibi duvara benziyorsun.
Benim de içimde öyle bir his var.Bu sefer olacak gibi ya sanki, ne dersin.![]()
Öyle bir atmosfere girdik ki sanki vedaya hazırlanıyor yeni bir lider gelecek gibi hissediyor insan.Benim de içimde öyle bir his var.![]()
Ben forumda olmasam bu kadar olmazdı. Sohbet ortamı oluşturdum.İyi akıl ettim bu konuyu son anda.![]()
Ben forumda olmasam bu kadar olmazdı. Sohbet ortamı oluşturdum.![]()
Bugün kalbim sıkıştı zaten yazdım size notta gördün mü.Siyaset enerjini dök diye açtım içine atma sağ salim bitirseydin seçim dönemini.![]()
Bende daha çok hayırlısı.Bu sefer olacak gibi ya sanki, ne dersin.![]()