niye artık böyle acabaBir kaç ay önce bizimde kullanabildiğimiz ama artık kendi paylaştığımız resimleri bile göremediğimiz durumdur
Ekli dosyayı görüntüle 59421
Bilmiyorum. Bir ara sorun vardı sitede sonra düzelince bu hata ortaya cıktı.niye artık böyle acaba
Tüh üzüldümBilmiyorum. Bir ara sorun vardı sitede sonra düzelince bu hata ortaya cıktı.
Bol bol resim paylaştığım konuda "resimler uçmuş" diye belirtmiştim bir ara ama sonra zamanla Türkiye dışındakilerin göremediğini anladım
@Forumdash bana resmim.net önermişti. ordan yüklüyorum.Tüh üzüldüm
Ekran resmi alınca yüklenmesi de kolaylık aslında@Forumdash bana resmim.net önermişti. ordan yüklüyorum.
Bazen normal resimler direk yükleniyor, olmayınca ordan yapıyorum yada çekmiş olduğum resmin ekran resmini alınca ozamanda yükleniyor. Geçen tranvaydan çektiğim resmin ekran resmini cekerek yükleyebildim.
Evet, onu keşfettiğimden beri o yönteme başvuruyorum. Sadece özel mesaj kutusunda resim paylaşlamıyor direk telefondan yüklenip, o yüzden o sitelere muhtaç oluyorum ama konularda ekran resmi işimi görüyorEkran resmi alınca yüklenmesi de kolaylık aslında
aman mesajlarda da kullanma boşverEvet, onu keşfettiğimden beri o yönteme başvuruyorum. Sadece özel mesaj kutusunda resim paylaşlamıyor direk telefondan yüklenip, o yüzden o sitelere muhtaç oluyorum ama konularda ekran resmi işimi görüyor
Biz de youtubedan tüm dizileri izleyebiliyoruz cnmBir şey de bizim fazlamız olsun canım.
Sen anca Çukur izlersin ahahaha.Biz de youtubedan tüm dizileri izleyebiliyoruz cnm
Benim için önemli olan kaliteden daha çok aldığım zevk.Sen anca Çukur izlersin ahahaha.
Yalan söyleme, 5.21'e çakılmış durumda.Euro 5,30 olmuş.
O kadar acınası durumdasınız ki 5,21'e dahi çakılmış diyorsun. Gerisini sen düşün.Yalan söyleme, 5.21'e çakılmış durumda.