13 Mayıs 2018 Pazar Reyting Sonuçları

Aaa senin hiç haberin yok ayoll tabi askerdeydin :A :A :A

Mustimin geçen yılkı reytingine bak yukarda paylaşmıştım ama görmemişsin :A :A :A
1SURVIVORTV820:37:3524:19:0210.7724.81
1SURVIVORTV820:37:3524:19:0212.7327.58
1SURVIVORTV820:37:3524:19:0212.526.51
Bunlar oynanmış oranlar. En yüksek reytingi bu yıl aldık. :Z

Sanırım dün Survivor'da birleşme partisi vardı bir de havalar güzel olunca tüm diziler dağılmış. Yine de Jet Sosyete'nin 2. sezonda AB zirvesinden inmeyeceği kesinken devam etmemesi saçmalık olur. Yine yükselir gelecek hafta. :D
aa nasıl da bahane uydurmuş sen bir önceki gün Queen Fazilete haddini aşan laflar edersen ertesi gün böyle çarpılırsın beter kahrol mahvol emi :A inşallah gizemin koca dişleri bir yerlerine batar:A oh tüm zehrimi akıttım şimdi uyuyabilirim good night @mrt-06 @Çiğdem- @Dosi @serhatt

aa nasıl da bahane uydurmuş sen bir önceki gün Queen Fazilete haddini aşan laflar edersen ertesi gün böyle çarpılırsın beter kahrol mahvol emi :A inşallah gizemin koca dişleri bir yerlerine batar:A oh tüm zehrimi akıttım şimdi uyuyabilirim good night @mrt-06 @Çiğdem- @Dosi @serhatt
Zehrini akıtmadan gitmeyi denesen diyorum bi günde :A

Zehrini akıtmadan gitmeyi denesen diyorum bi günde :A
Mezar bekçisi sahurunu açarkan mezarından kaçmış :A :A :A Artık hafta içide geceleri gelir bu fırsattan 😕😕😕 @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash