Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 35,022
- Puanı
- 1,060
akıl hastahanesine gider ordan kaçarBakalım napacak Tutkuya![]()
akıl hastahanesine gider ordan kaçarBakalım napacak Tutkuya![]()
Artık şu kızı kovsunlar dizidenakıl hastahanesine gider ordan kaçar
ölmeden çıkmaz her türlü gelir Arka sokaklara alsakmı şu kızı polis olurArtık şu kızı kovsunlar diziden![]()
Allah korusun cnm bir o eksikti 😱😱😱ölmeden çıkmaz her türlü gelir Arka sokaklara alsakmı şu kızı polis olur
Küçük ağanın kötü karakteri Arka sokaklarda polis oya okar selin komiserAllah korusun cnm bir o eksikti 😱😱😱
Küçük Ağa kötü mü olacakKüçük ağanın kötü karakteri Arka sokaklarda polis oya okar selin komiser
O çocuk iyi olmaz zaten rolune uygun olurbilmiyorum @Çiğdem- terör örgütünün oğlu Alininde üvey kardeşi çıkabilir
Sahneye baksana Tutku Haluka saldırıyor Haluk yakalıyorHala Tutku olayı bitmedi mi.![]()
benim entrika dozu nasılSahneye baksana Tutku Haluka saldırıyor Haluk yakalıyor![]()
![]()
![]()
Entrikada beni geçtilerSahneye baksana Tutku Haluka saldırıyor Haluk yakalıyor![]()
![]()
![]()
benim entrikalar seninkinden az ve öz kullanıyorum entrikaları @Harunnn60 @Çiğdem- iletsinEntrikada beni geçtiler![]()
Oooo Tutku çıktımı diziden@xBUGRAx @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60
Sihirli Hayatlarda da çıksın![]()
![]()
@serhatt
aynen yeni bölümde zeynep kayboluyormalesef uzayacak fenerbahçe şampiyon olacak ve beşiktaşın intikamcısı Akhisar belediye kaybedene kadar sürecek @Çiğdem-
Oooo Tutku çıktımı diziden@xBUGRAx @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60
Sihirli Hayatlarda da çıksın![]()
![]()
@serhatt
Diziye heyecan katıyor niye çıkarsın Birol.malesef uzayacak fenerbahçe şampiyon olacak ve beşiktaşın intikamcısı Akhisar belediye kaybedene kadar sürecek @Çiğdem-
Diziye heyecan katıyor niye çıkarsın Birol.![]()
Çocuklar Duymasını bunun yüzünden bıraktım ve Sihirli Hayatlarda karşıma dikildi kadınmalesef uzayacak fenerbahçe şampiyon olacak ve beşiktaşın intikamcısı Akhisar belediye kaybedene kadar sürecek @Çiğdem-