Hiç yakışıklı değildi de saçları uzunlaşmış, değişik duruyor. Hiç tipim değil
İbrahim güldürecem diye çok kasıyor farkında mısınız .ss
YetiştimOnun için getirilmiş oraya, kendince güldürmeye çalışıyor işte ne yapsın![]()
Anıl'ı sonlarda izleyebildim
Hiç yakışıklı değildi de saçları uzunlaşmış, değişik duruyor. Hiç tipim değil
İbrahim güldürecem diye çok kasıyor farkında mısınız .ss
YetiştimOnun için getirilmiş oraya, kendince güldürmeye çalışıyor işte ne yapsın![]()
Anıl, Adem ve Hilmiyi öv dakka başı harika atacam aşkım.Canım o dakika başı attığın gözlükler gözüne girsin@Yiğitt
Aklımda amagüya bulucaktın bana bi tane![]()
Hem çok var diyorsun hemde karşılaşmadım diyorsun nasıl iş bu beAklımda amaKarşlaşmadım henüz ne yapayım
![]()
O zaman Aleynacığımı senle @S.G.A.T. a teslim edip gidiyorum ben, maç izleyeceğimYetiştim
Anıl'ı sonlarda izleyebildim
Arkadaş edinirsem ayarlayacam. Yolda gördüğümün yakasına yapışamam yaHem çok var diyorsun hemde karşılaşmadım diyorsun nasıl iş bu be![]()
Ne tatlı konuşuyor yaO zaman Aleynacığımı senle @S.G.A.T. a teslim edip gidiyorum ben, maç izleyeceğim![]()
yapış arkadaşın için yapış,ne kaybedersinArkadaş edinirsem ayarlayacam. Yolda gördüğümün yakasına yapışamam ya![]()
Tacizden ceza yerimyapış arkadaşın için yapış,ne kaybedersin![]()
Ceza almanı istemem de sen de elini çabuk tut,şöyle en parlağından sağlam bi parça bul banaTacizden ceza yerimen ufak bir şey için polislik olursam mesleğim yanar.
Senelik sabıka kaydı çıkrıyoruz![]()
Turabi taklidini ne güzel yaptı ya Aleyna
Sana burdaki chat sayfalarınımı araştırsam acabaCeza almanı istemem de sen de elini çabuk tut,şöyle en parlağından sağlam bi parça bul bana![]()
o programlarda sapık dolu ya fake hesap hepsiSana burdaki chat sayfalarınımı araştırsam acabaönümüz Ramazan. Evden işe,işten eve giderim. Umutsuz vakayım
![]()