Magazin Dünyasında Yılın Anneleri

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,609
Puanı
1,061
gittigidiyor.com'un Anneler Günü için düzenlediği ankette yılın anneleri belli oldu.

Magazin dünyasının ünlü kadınlarının yer aldığı ankette 1.Ceyda Düvenci oldu. Bergüzar Korel ikinci olurken; 2 çocuk annesi Pelin Karahan 3.oldu.
Çağla Şikel ve Meryem Uzerli de 4. ve 5. sırayı paylaştılar.
ş.pş.şp.pi..jpg

Doğurmakla anne olunmaz, benim gözümde büyüten annedir ve ben küçük yeğenlerime annelik yaptım. Hele bir tanesi bebekti bakımını üstlendiğimde. Şimdi herkes olması gerektiği yerde ama ben o duyguyu yaşadım ve anneler gününde banada çiçek alıyorlar :Z
O İsrail ve Yahudi kanalından tabii ki yılın annesi çıkmaz. :A
kız o değil de @destere ile @Çiğdem- 5 yıldır sağda solda oynaşmak yerine çocuk yapsalardı şimdiye çocukları anaokulan başlamıştı belki anneler gününde çiiğdeme sincap resmi çizip hediye ederdi :A

kız o değil de @destere ile @Çiğdem- 5 yıldır sağda solda oynaşmak yerine çocuk yapsalardı şimdiye çocukları anaokulan başlamıştı belki anneler gününde çiiğdeme sincap resmi çizip hediye ederdi :A
O zaman hiç doğurupta dünyayı kirletmesin :A
Doğurmadan gebersin hogatha :A
@Çiğdem- insandan çok hayvana benzediği için sincaplar gibi bir sefer 6-7
tane doğurur Allah korusun:(
@Çiğdem- birini bulup anne olana kadar menapoza girer be :F
Destere kim bilir kimlerle oynaşıyor baksana ortada yok. :F

Fatihciğim niye çocuk yapmamış acaba. :A
Aaa biz daha kendimiz çocuk sayılırız bee :A Ben 13 destere 12 yaşında onunla öyle anlaşmıştık gitmeden önce sizlerde amcalarımız oluyorsunuz :A :A :A